Malta

Malta

Natuur & Actief

Midden in de Middellandse Zee tussen de landen Italië, Libië en Tunesië ligt het kleine landje Malta. Een perfecte bestemming om naartoe te vliegen als je van cultuursnuiven en de zon houdt! Malta is een land met een rijke historie met oude bouwwerken en tempels. De vele verschillende heersers in het verleden hebben een leuke mengelmoes aan sporten, gerechten en bouwstijlen achtergelaten. Je kunt er hier makkelijk in je eentje of met een klein groepje op uit, dus deze reis ademt vrijheid blijheid. Wandel over de Victoria Linie, ontdek oude steden en geniet van heerlijke temperaturen op dit eiland in de Middellandse Zee!

Photos
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
Christelijke singelreis Malta
BESCHRIJVING

Bezienswaardigheden

Op Malta aangekomen, is het aan jou hoe je dit eiland wilt gaan verkennen en wat voor activiteiten je wilt ondernemen. Dit kan onder leiding van een reisleider, alleen of met andere deelnemers. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de oude hoofdstad Mdina. Dwaal door de kleine en smalle straatjes en bewonder de eeuwenoude gebouwen en de rust in deze stad. Ook in Valletta, de historisch hoofdstad, kun je zeker een halve dag wandelen door de oude straten met onderweg een bezoekje aan een museum. En wat dacht je van een bezoekje aan Popeye Village? Een sprookjesachtig dorpje met houtenhuisjes aan een prachtige baai. Ooit was dit dorp het decor van een echte filmset. Voor meer ontspanning of een actief uitje, maak je een dagtrip naar twee andere kleine eilandjes, Gozo en Comino. Je kunt hier duiken en kajakken door de grotten of gewoon relaxen en zwemmen in het kristalheldere water. Tussen de eilanden Malta en Gozo ligt de Blue Lagoon, welke zeker behoort tot één van de topexcursies als je op Malta bent. Nog niet genoeg van het water? Maak dan een leuke (zeil)boottrip rondom het eiland en geniet van de azuurblauwe Middellandse Zee! Mallorca is de bestemming bij uitstek om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plaatsen te ontdekken.

Verblijf en vervoer

We verblijven in een hotel in het stadscentrum van Sliema aan de zee. In de buurt zijn verschillende winkels en restaurants te vinden. We vliegen vanuit Nederland naar Malta waarvandaan je verder kunt reizen per openbaar vervoer of ervoor kunt kiezen een auto te huren en op deze manier elk hoekje van het eiland te verkennen. Hoewel dit eiland niet veel groter dan Texel is, geniet je alom van de vele mooie uitzichtpuntjes, ommuurde stadjes en mooie stranden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit landje ook eens nog 300 dagen zon per jaar! Wat wil je nog meer?

Bij deze reis is er een reisleider ter plaatse aanwezig die altijd bereikbaar is voor vragen en tips. De reisleider biedt iedere dag een activiteitenprogramma en organiseert momenten waarop je als groep samen het geloof kunt delen. Je kunt hierbij aansluiten wanneer en hoe vaak je wilt of zelf lekker je vakantie invulling geven.

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Hotelovernachting in een 2-persoonskamer o.b.v. logies en ontbijt*
  • Retour vliegticket
  • Reisleider ter plaatse
  • Activiteitenaanbod

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Vervoer ter plaatse
  • Overige maaltijden en consumpties
  • boekingskosten € 28,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €399,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Let op!

Om naar Malta te reizen is het verplicht dat je meer dan 14 dagen voor de vertrekdatum volledig bent gevaccineerd. Lees de exacte maatregelen en vereisten hier.