Nederland

Middagje kanoën – 2e Pinksterdag

Activiteit

Glijd stilletjes over het water, laat je meevoeren door de rustige stroming op het Valleikanaal, of peddel flink tegen de wind en stroming in! Het water leidt je door groene landschappen en hier en daar spotten we een (water)vogel. Puur genieten van de omgeving en een prettig gezelschap. Blijft iedereen droog vandaag?

Photos
Kano de Grift 2
kanos
kanoen
kano
kano
kano
BESCHRIJVING

We verzamelen voor dit middagje kanoën in Veenendaal waar de kanoroute van start gaat. Twee personen stappen per kano in en verplaatsen zich al peddelend door de binnenvelden tussen Veenendaal, Wageningen en Rhenen. De weersomstandigheden en stroming beïnvloeden hoe ver we zullen kanoën vandaag en we zorgen dat we weer bijtijds terug zijn bij onze startlocatie. Onderweg stoppen we een keertje om te picknicken in het gras en kennis te maken met de andere deelnemers. Kano jij gezellig met ons mee op tweede paasdag samen met een vriend of vriendin? Of kom alleen en maak nieuw contacten!

Uiteraard houden we de maatregelen rondom corona goed in de gaten. Mocht het niet mogelijk zijn om er actief op uit te gaan in een groepje, dan verplaatsen we deze activiteit naar een andere middag!

Tijd: 13.00 uur – 17.00 uur

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Reisleider
  • Kanohuur + route

Niet inbegrepen:

  • Vervoer van/naar Veenendaal
  • Consumpties
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?Leuk dat je met ons mee gaat kanoën! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.