Nederland

Midweek Terschelling

Natuur & Cultuur

Waar kun je in het voorjaar beter uitwaaien dan op het mooiste waddeneiland? Terschelling staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuur en natuurgebieden. Natuurlijk is de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland, ook niet te missen. Terschelling barst van de lokale producten zoals de pondkoek, Terschellinger konijn of heerlijke vis uit de Waddenzee. Na een fikse wandeling moeten we uiteraard ook niet vergeten een streekgebonden cranberry drankje te nuttigen in één van de gezellige restaurantjes.

Photos
Nederland terschelling christelijke vakanties 14
Nederland terschelling christelijke vakanties 13
Nederland terschelling christelijke vakanties 12
Nederland terschelling christelijke vakanties 11
Nederland terschelling christelijke vakanties 10
Nederland terschelling christelijke vakanties 9
Nederland terschelling christelijke vakanties 8
Nederland terschelling christelijke vakanties 7
Nederland terschelling christelijke vakanties 5
Nederland terschelling christelijke vakanties 4
Nederland terschelling christelijke vakanties 3
Nederland terschelling christelijke vakanties 2
christelijke groepsreizen terschelling 2
christelijke groepsreizen terschelling 5
christelijke groepsreizen terschelling 3
christelijke groepsreizen terschelling 7
Huys ter schellinck
Huys ter schellinck2
Huys ter schellinck3
Christelijke groepsreizen Amarant Reizen 14
BESCHRIJVING

Scheepswrakken

Met maar liefst 60 kilometer aan fietspaden op het eiland is een mooie fietstocht geen probleem. Verder kunnen we ook nog diverse andere excursies maken naar bezienswaardigheden in de omgeving. Naast de vanzelfsprekende strandwandelingen is er de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan een ecologische schapenboerderij waar schapenkaas gemaakt wordt, of we drinken een kopje koffie of warme chocomel na een lekkere fietstocht bij één van de vele restaurants. Het eiland heeft een aantal bijzondere dorpjes met ieder een heel verschillend karakter. In het wrakkenmuseum vinden we spannende verhalen over wrak- en helmduiken en strandjutten. De eigenaar en wrakduiker verzamelt al vanaf 1975 opgedoken stukken van de vele scheepswrakken bij Terschelling.

Zorgeloos genieten

Aan het einde van het dorpje Hoorn staat een statig wit pand, ons vakantiehuis voor een week. Deze accommodatie bezit een beschut terras en een grote tuin. Vanuit de voortuin heb je uitzicht op het Hoornse bos en hoor je de branding van de zee al. Dit centraal gelegen huis biedt een goede uitvalsbasis voor onze excursies en tochten. Terschelling biedt tal van mogelijkheden om onze vakantie dubbel en dwars te doen slagen. Met de wind in je haar en de voorjaarszon op je gezicht vergeten we even alle dagelijkse beslommeringen en genieten we van al het moois dat dit waddeneiland te bieden heeft!

REISDETAILS

Reisdetails
Accommodatie

Bij de prijs inbegrepen:

 • overnachting in 1/2/3 persoonskamer*
 • reisleiding

Niet inbegrepen:

 • vervoer naar/van Harlingen haven
 • bootovertocht
 • maaltijden en consumpties
 • excursies en entreegelden
 • boekingskosten €23,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €75,-

VAKANTIE OP AFSPRAAK

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Met de kennis van nu hebben we een aantal maatregelen genomen. Wij zullen jou, voorafgaand aan de reis, vragen of je verkoudheidsklachten, verhoging en/of koorts hebt. Uiteraard ben je zelf ook verantwoordelijk. De kamerindeling wordt gemaakt aan de hand van de grootte van de accommodatie, dit verschilt per accommodatie. Je kunt gebruik maken van een 1-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer je bereidt bent hier een toeslag voor te betalen. Wat betreft de kampeerreizen werken we voornamelijk met 1-persoonstenten.
Wanneer het mogelijk is vragen wij je met eigen vervoer te komen. Hier zullen wij een korting voor geven. Wij zijn nog informatie aan het inwinnen over het gebruik van mondkapjes voor onze busjesreizen. Gedetailleerde informatie hierover leest u in het reisinformatieboekje.

Je hebt de reis geboekt, en de reissom betaald. Wat gebeurt er als de reis toch niet doorgaat?

Dit is uiteraard vervelend, en daarom hebben wij ons reisaanbod ook zodanig aangepast dat we verwachten dat deze reis door kan gaan. Zo hebben we verschillende deelnemers van voorgaande jaren gesproken, om een beeld te krijgen wat zij gaan doen deze zomer. Dit stemde ons positief! Er zijn vele mensen die hebben aangegeven er wel even uit te willen, maar wel dichter bij huis. Hier hebben we uiteraard naar geluisterd. Toch kan het voorkomen dat de reis toch niet door kan gaan. Er kan dan gekozen worden voor een voucher of geld retour. Onze insteek is dat we de geselecteerde reizen door kunnen laten gaan. Ga jij mee?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst. Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

REISLEIDING

REISKAART