Nederland

Mountainbike clinic

Activiteit

Houd jij wel van een stevige mountainbiketocht en ken je ook dat heerlijke gevoel als je thuiskomt van een intensieve middag fietsen? Wij dagen jou uit voor de mountainbike clinic! Samen met andere fanatiekelingen en een instructeur ga je op pad op de Utrechtse Heuvelrug. We maken lekker wat hoogtemeters op de pedalen. Vandaag leer je de mountainbike nog beter onder controle te krijgen. Ga jij de uitdaging aan?

Photos
Mountainbiken Utrecht
Mountainbiken Utrecht 6
Mountainbiken Utrecht 5
Mountainbiken Utrecht 4
Mountainbiken Utrecht 3
Mountainbiken Utrecht 2
BESCHRIJVING

De ochtend begint in Veenendaal waarvandaan we naar het mountainbikeparcours op de Amerongse Berg fietsen. Tijdens de clinic oefen je onder professionele begeleiding om je mountainbike nog meer onder controle te krijgen en we geven jou tips en trucks op maat. Bovendien leer je alles over veiligheid en doen we diverse oefeningen en fietsen we een prachtige mountainbiketrack. Tussendoor houden we even een pauze om op adem te komen. Samen zorgen we voor een gezellig, leerzaam en actief ochtend op de mountainbike. Wij zorgen voor een passende mountainbike, helm en vignet. Neem jij een dosis energie en doorzettingsvermogen mee?

Tijd: 9.00 uur – 13.00 uur

REISDETAILS

Bij de prijs in begrepen:

  • Huur mountainbike
  • Helm en vignet
  • Instructies
  • Instructeur

Niet inbegrepen:

  • Consumpties
  • Vervoer van/naar Veenendaal
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat mountainbiken! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.