Nederland

Mountainbike guide

Activiteit

Wel of helemaal geen ervaring op de mountainbike, vandaag maakt dat even niet uit. Een mountainbike guidetocht is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde fietser. Samen met andere fanatiekelingen en een gids ga je op pad op de Utrechtse Heuvelrug. Waar het asfalt eindigt begint de fun pas echt. Door het bos, van de gebaande paden over een uitdagende route fietsen met je mountainbike. Ontdek of je feeling hebt met je bike, scherp je bochten aan en test je uithoudingsvermogen. Wij geven je tips en tricks en wijzen je de weg. Jij hoeft alleen maar te trappen, schakelen en tot het uiterste te gaan. Easy toch?

Photos
Mountainbiken Utrecht
Mountainbiken Utrecht 6
Mountainbiken Utrecht 5
Mountainbiken Utrecht 4
Mountainbiken Utrecht 3
Mountainbiken Utrecht 2
BESCHRIJVING

De ochtend begint met een inleiding over jou en je fiets. Hoe kun jij je fiets het beste afstellen? Wat is het juiste gebruik van de remmen en de versnellingen? En waar moet je bij het mountainbiken voornamelijk op letten? Dit zijn essentiële vaardigheden voor een goede basis om op pad te gaan. Wanneer deze elementen erin zitten, gaan we naar de track. Op de track geeft de gids aanwijzingen over bijvoorbeeld je houding, de juiste versnelling of de juiste techniek. De leider zorgt ook dat we tussendoor een pauze hebben en dat de groep niet uit elkaar valt. Samen zorgen we voor een gezellig, leerzaam en actief ochtendje op de mountainbike. Wij zorgen voor een passende mountainbike, helm en vignet. Neem jij een dosis energie en doorzettingsvermogen mee? Sluit je dan  bij de groep aan!

Tijd: 9.00 uur – 13.00 uur

REISDETAILS

Bij de prijs in begrepen:

  • Huur mountainbike
  • Helm en vignet
  • Instructies
  • Gids

Niet inbegrepen:

  • Consumpties
  • Vervoer van/naar Veenendaal
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat kanoën! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.