Nederland

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

Activiteit

Waar het asfalt eindigt begint de fun pas echt. Door het bos, van de gebaande paden over een uitdagende route fiets je deze dag met je mountainbike. Ontdek of je feeling hebt met je bike, scherp je bochten aan en test je uithoudingsvermogen. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, ga de uitdaging aan!

Photos
pexels markus spiske
pexels markus spiske
pexels jody parks
pexels film bros
BESCHRIJVING

Test je skills
Leer je bike en de mogelijkheden kennen voor je echt aan de tocht begint. Tijdens de MTB clinic vertellen we je alles over de fiets en de mogelijkheden. We oefenen je skills en als je dan het gevoel een beetje te pakken hebt gaan we door naar de echte route. Geniet van het geluid van de banden op de aarde onder je fiets, het uitzicht en verleg je grenzen tijdens deze actieve en uitdagende dag mountainbiken. De route  loopt afwisselend over vlakke en heuvelachtige delen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een afwisselende route met veel singletracks, brede lange klimmen en leuke afdalingen. Ga je mee?

Tijdsindicatie: vanaf 11:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Instructeur
  • Mountainbike verhuur

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer van en naar Veenendaal

Let op! Vul bij de aanvullende informatie je lichaamslengte in. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op pad gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de instructeur/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.