Nederland

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

Activiteit

Waar het asfalt eindigt begint de fun pas echt. Door het bos, van de gebaande paden over een uitdagende route fiets je deze dag met je mountainbike. Ontdek of je feeling hebt met je bike, scherp je bochten aan en test je uithoudingsvermogen. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, ga de uitdaging aan!

Photos

BESCHRIJVING

Test je skills tijdens de clinic
Leer je bike en de mogelijkheden kennen voor je echt aan de tocht begint. Tijdens de MTB clinic vertellen we je alles over de fiets en de mogelijkheden. We oefenen je skills en als je dan het gevoel een beetje te pakken hebt gaan we door naar de echte route. Geniet van het geluid van de banden op de aarde onder je fiets, het uitzicht en verleg je grenzen tijdens deze actieve en uitdagende dag mountainbiken. De route  loopt afwisselend over vlakke en heuvelachtige delen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een afwisselende route met veel singletracks, brede lange klimmen en leuke afdalingen. Ga je mee?

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • mountainbikes
  • clinic

Niet inbegrepen

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Tof dat je met ons mee gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.