Nederland

Nieuwjaarsreis Weerribben Deluxe

Deluxe

Eindig het jaar goed met een gezellige vakantie in de kop van Overijssel. Tijdens de nieuwjaarsreis van Amarant Reizen ben je er echt even helemaal tussenuit. Geniet van wandelingen in de schitterende omgeving en ontdek hoe mooi de natuur in de winter kan zijn. Wandel door de bossen, heidevelden en langs uitgestrekte moerassen. Fiets langs meren, vennen en zandverstuivingen, of vaar met een bootje door het pittoreske Giethoorn. In een gezellige woonboerderij komen we helemaal tot rust. En natuurlijk beleven we met elkaar het magische moment waarbij we samen het nieuwe jaar in gaan.

Photos
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 5
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 6
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 4
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 3
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 7
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties
BESCHRIJVING

Bos, water en oude stadjes

In de nabije omgeving van ons verblijf vinden we maar liefst drie nationale parken met elk een eigen karakter. Maak een mooie wandeling in het Drents-Friese Wold vol bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het Nationaal Park de Weerribben Wieden is bekend om het vele water. De vele meren, trilvenen en moerassen vormen een beeldschoon decor om doorheen te varen, te wandelen of te fietsen. In het natuurgebied Dwingelderveld vind je uitgestrekte heidevelden. afgewisseld met bossen, jeneverbessen, esdorpen, grafheuvels en vennetjes. Pittoreske plaatsen als Blokzijl en Giethoorn zijn ook zeker een bezoekje waard. In één van de gemoedelijke cafeetjes warmen we op met een dampende kop chocolademelk. Dit wordt een heerlijke vakantie om samen het oude jaar af te sluiten en opgeladen het nieuwe jaar in te gaan.

Sfeervol ontspannen

Op de grens van de provincies Overijssel, Friesland, Drenthe en Flevoland ligt onze sfeervolle vakantiewoning. Het beste van vier werelden dus! We verblijven in een ruime boerderij met een grote woonkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Een ideale plek om met elkaar een mooie wintervakantie te beleven. Halverwege de vakantie vieren we samen oud en nieuw. Met lekkere hapjes, een brandende kachel en een glas champagne tellen we de laatste seconden af en toosten we op het nieuwe jaar. Een goed begin!

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • overnachting in groepsaccommodatie*
  • maaltijden
  • reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • vervoer naar/van accommodatie
  • excursies en entreegelden
  • consumpties buiten de maaltijden om
  • boekingskosten €28,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €105,-

Let op! Er is helaas geen 1-persoonskamer meer beschikbaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer

Iedereen dient op eigen gelegenheid naar de accommodatie af te reizen.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Nederland heb je een geldig paspoort, nationale identiteitskaart of rijbewijs nodig.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.