Oostenrijk

Oostenrijk Schladming

Natuur & Actief

In een van de populairste delen van de Oostenrijkse Alpen maken we adembenemend mooie hikes. De korstmossen en het woeste rotslandschap geven je het gevoel te wandelen door een oerlandschap. Tussen het donkere gesteente schitteren bergmeertjes in de zon. Loop jij hier ook deze zomer?

Photos
Schladminger Tauern Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Schladminger Tauern Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Slideshow
nieuw
nieuw
nieuw
Schladminger Tauern Christelijke groepsreis Amarant Reizen
nieuw
BESCHRIJVING

Donderende watervallen

De wilde beekjes en donderende watervallen die uit bronnen onder het Tauerngebergte tevoorschijn komen, maken dit gebied extra mooi. Het landschap aan de voet van het gebergte is zelfs Unesco Werelderfgoed. De Dachstein-Zuidwand rijst hier 1.000 meter steil omhoog. Impressive als je over de almweides beneden loopt. Een aantal van de wandeltochten die we hier kunnen maken, zal aan de zwaardere kant zijn, dus het is belangrijk dat je een goede conditie hebt. En uiteraard geen hoogtevrees!  

Veranda met uitzicht

Een knus houten vakantiehuis is een week lang het vertrekpunt van onze wandelingen. Onze accommodatie bevindt zich op de grens van het populaire wandel- en skigebied Ramsau am Dachstein. ’s Ochtends beginnen we op de veranda onze dag met God. Het magische uitzicht laat ons iets zien van Zijn grootheid. Nadat we onze lunchpakketjes hebben gesmeerd kunnen we eropuit.  Haal je stevigste wandelschoenen tevoorschijn en maak je klaar voor een geweldige Oostenrijkse belevenis!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Overnachting in groepsaccommodatie met 1- tot 6-persoonskamers
  • Vervoer met minibusjes 
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Reisleiding

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden en consumpties
  • Bad- en bedlinnen
  • Gondels en evt. entreegelden
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
  • 1-persoonskamer €299,- (optioneel)
REISLEIDING

Niels

Hé, leuk dat je geïnteresseerd bent in deze reis!

Ik ben Niels, reisleider van deze vakantie in de Oostenrijkse Alpen, wat ik samen met Aja, mijn vrouw, ga doen! De bergen hebben mijn hart gestolen, waardoor er niet snel een vakantie voorbij zal gaan zonder wandelingen door bossen, langs beekjes en een bergtop op z’n tijd. Als reisleider ben ik sinds mijn studententijd al vaak mee geweest met Amarant, dit wordt de achtste keer 😀 Nieuwe mensen leren kennen vind ik mooi, maar ook kan ik erg genieten van de combinatie van zowel actief als met je geloof bezig zijn. Soms het een, soms het ander, en soms tegelijkertijd wanneer je een goed gesprek hebt tijdens een wandeling.

Mijn gitaar gaat mee om af en toe een melodietje te kunnen spelen op de veranda van onze hut, het liefst door gezamenlijk te zingen tot onze God. Ik heb er zin in om het gebied te verkennen, en als het je goed klinkt, ga mee met ons op avontuur!

Aja

Heej! Mijn naam is Aja, getrouwd met Niels en ik heb zin om samen met jou de bergen van Oostenrijk in te gaan! Zelf ben ik nog nooit als reisleider meegegaan met Amarant, maar wél als groepsgenoot. Ik vind het leuk nieuwe mensen te leren kennen, elkaar te inspireren met elkaars andersheid en ondertussen samen avonturen te beleven. Zomers zonnetje erbij, in de avond spelletjes of wat er ook maar ontstaat. Ontspanning, een nieuw gebied ontdekken, tijd met God, tijd met elkaar. Ik kan niet wachten 🙂