Nederland

Oud & Nieuw Deluxe

Deluxe

Oud en nieuw! Ga jij met Amarant Reizen 2023 in? Samen eindigen we het jaar met een gezellige vakantie in de Achterhoek en maken een frisse start van 2023. We verblijven in een rustig gebied nabij het bos waarvandaan we alle kanten op kunnen voor leuke uitjes. Geniet van wandelingen in de prachtige Gelderse natuur en ontdek hoe mooi deze omgeving in de winter kan zijn. In het gezellige vakantieverblijf komen we helemaal tot rust bij de open haard. Oudjaarsavond vieren we natuurlijk traditioneel met oliebollen, spelletjes en veel gezelligheid!

Photos
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 7
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 6
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 4
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 3
Nederland nieuwjaarsreis christelijke vakanties 2
Nieuwjaarsreis Achterhoek Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Nieuwjaarsreis Achterhoek Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Nieuwjaarsreis Achterhoek Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Nieuwjaarsreis Achterhoek Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Nieuwjaarsreis Achterhoek Christelijke groepsreis Amarant Reizen
BESCHRIJVING

De Achterhoek

Weilanden, kabbelende beekjes, een bijzonder landschap en een gevarieerd aanbod aan musea, restaurants en attracties…, de Achterhoek heeft het allemaal! Hier wordt je echt nog      vriendelijk en gastvrij ontvangen. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de omgeving. We bezoeken de dorpen Ruurlo, Borculo, Vorden of de stad Lochem. In Lochem zijn de oude stadsmuren en de binnengracht nog te bezichtigen en in Ruurlo mag een bezoekje aan het gelijknamige kasteel niet ontbreken. In één van de gemoedelijke cafeetjes warmen we op met een dampende kop chocolademelk. Dit wordt een heerlijke vakantie om samen het oude jaar af te sluiten en opgeladen het nieuwe jaar in te gaan.

Aan de voet van de Lochemse Berg

We verblijven in een karakteristieke groepsaccommodatie aan de voet van de Lochemse Berg in het plaatsje Barchem. Barchem is een echt wandeldorp en is omringd door uitgestrekte bossen en weilanden. De sfeervolle accommodatie is rustig gelegen en authentiek ingericht met een echte houtkachel. Vanuit ons vakantiehuis loop je direct het bos in. Een ideale plek om met elkaar een mooie wintervakantie te beleven. Tijdens deze reis vieren we samen oud en nieuw. Met lekkere hapjes, een brandende houtkachel en een glas champagne tellen we de laatste seconden af en toosten we op het nieuwe jaar. Een goed begin!

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in groepsaccommodatie*
  • Maaltijden op locatie
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Vervoer van en naar de locatie en ter plaatse
  • Optionele excursies en entreegelden
  • Consumpties buiten de maaltijden om
  • Bedlinnen €10,- (optioneel)
  • Boekingskosten €28,-
  • SGR dekking €5,-

Er is helaas geen 1-persoonskamer meer beschikbaar.

REISKAART

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatiemail met hierin een deelnemerslijst, een uitgebreide bagagelijst, een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt. Kortom, alle benodigde informatie voorafgaand aan de reis.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer Nederland

Het vervoer naar en van de accommodatie is op eigen gelegenheid.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €40,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?

Als je medicijnen gebruikt, adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs, bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Coronamaatregelen

Wat betreft de reisbeperkingen van jouw bestemming verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid. We adviseren je om deze door te nemen voordat je boekt. Uiteraard liggen deze maatregelen niet vast en kunnen zaken nog wijzigen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen.