Nederland

Primitief op reis

Activiteit

Even lekker back to the basics, weg van ons drukke dagelijkse leven, de natuur in duiken. Veel mensen verlangen er af en toe naar, maar hoe ga je nu echt primitief op reis? Waar kan ik dan het beste overnachten en hoe bouw ik een onderkomen? Hoe vind ik de weg zonder mijn mobiel of TomTom? En hoe maak ik vuur? Allemaal vragen die waarschijnlijk bij je opkomen en waarop je geen antwoord hebt. Ga dan een dagje met ons op pad!

Photos

BESCHRIJVING

We ontmoeten outdoor-instructrice Hanneke in het Doornse Gat, gelegen tussen Doorn en Leersum. Deze dag gaan we een aantal essentiële onderwerpen behandelen en krijgen we een aantal tips en tricks om makkelijk op reis te gaan in de natuur. Het zal zowel een educatieve als actieve dag zijn. Zo bouwen we samen een onderkomen en wanneer mogelijk maken we vuur. Het is afhankelijk van de weersomstandigheden of dit is toegestaan op deze dag. Maar natuurlijk vertellen we je dan wel wat nu geschikt materiaal is voor een vuurtje, welke methodes er zijn en hoe je de vuurplaats achterlaat als je de plek verlaat. Coördinatie is ook een belangrijk onderwerp , want onderweg heb je natuurlijk niet overal mobiel bereik of misschien laat je liever de rinkelende telefoon thuis. Schakel jij je mobiel uit vandaag en leer je hoe je primitief op reis kan gaan?

De activiteit zal plaatsvinden met een groep van maximaal 10 personen. Tussendoor drinken we een kopje koffie of thee met wat lekkers en nuttigen we gezamenlijk ons meegebrachte lunchpakketje.

Tijdsindicatie: 11.00 – 16.00 

Locatie: Doornse Gat, Leersumsestraatweg, 3941 ML Doorn

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Koffie en thee met wat lekkers
  • Instructeur
  • Materialen

Niet inbegrepen

  • Vervoer van/naar Doornse gat
  • Lunch

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de instructeur staan hierin vermeld.