Nederland

IJspret op de schaatsbaan

Activiteit

Glibber, glij, zwier en zwaai over het ijs! Deze dag staat in het teken van het oefenen van jouw schaatskunsten. Kies jij voor de klapschaats, de kunstschaats of ga je liever voor de noren? Of je nu achter een stoel begint en met blauwe billen thuiskomt, of je bent fervent schaatser… Met schaatsen in een groep is ijspret verzekerd!

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 6
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  11
BESCHRIJVING

Deze dag vol schaatsplezier vindt plaats in het hartsie van ons land: Utrecht. We verzamelen met z’n allen voor de ingang van de schaatsbaan en gaan samen naar binnen. Heb je zelf nog schaatsen in de kast liggen? Dan heb je deze meegenomen. Zo niet, dan is hier de mogelijkheid om schaatsen te huren: aan jou de keuze welk soort het wordt. Sta je op het ijs, dan is het even wiebelen maar al snel krijg je de smaak te pakken. Heb je even tijd nodig om op krachten te komen? Dan kletsen we lekker met elkaar onder het genot van een warme chocolademelk.

Tijd volgt nog.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Toegang tot de schaatsbaan

Niet inbegrepen

  • evt. schaatshuur
  • maaltijden en consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.

Corona

Voor deze activiteit is het dragen van een mondkapje in de schaatshal verplicht. Op de schaatsbaan is het niet nodig een mondkapje te dragen.