Nederland

Lentewandeling: Dwalen door koninklijke landgoederen

Activiteit

Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen vier keer op pad in eeuwenoude landgoederen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. We doorkruisen steeds een of twee eeuwenoude landgoederen. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Voorjaarswandeling Christelijke groepsreis
Voorjaarswandeling Christelijke groepsreis
BESCHRIJVING

Wandeling: Dwalen door koninklijke landgoederen

In Baarn kun je ‘vorstelijk’ wandelen. De koninklijke familie heeft zijn stempel gedrukt op de wijde omgeving van paleis Soestdijk. We verkennen het Baarnsche bos, dat nog niet zo heel lang geleden onderdeel was van het paleispark. We doorkruisen het heidegebied De Schulp bij het pannenkoekendorp Lage Vuursche. We sluiten onze rondwandeling af bij het landhuis, koetshuis en moestuin van landgoed Groeneveld, waar rijke Amsterdamse kooplui eeuwenlang de scepter zwaaiden.

Datum: zaterdag 12 maart

Start- en eindpunt: NS-station Baarn

De wandelroutes zijn 14-18 kilometer lang en we maken er steeds dagtochten van, die rond 10 uur beginnen en rond 17 uur eindigen. Het begin- en eindpunt is steeds een NS-station, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

Niet inbegrepen

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.