Nederland

Suppen 2

Activiteit

Houd jij van een actieve middag op het water? Dan is suppen echt wat voor jou. Heb jij wel eens op een SUP-plank gestaan? Er is bijna niets leuker dan Stand Up Paddelen over Nederlands water. Ervaar wat suppen met je doet. Met wat focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen voor iedereen. Weet jij te blijven staan?

Photos

BESCHRIJVING

Suppen

Het suppen is ontstaan op Hawaii waar de strandwachten op hun surfboard gingen staan om de mensen in zee in de gaten te houden. Door de lange peddel is het mogelijk om op het board te blijven staan. In het begin zal het een ietwat onwennige ervaring zijn, maar dit went snel genoeg! We verzamelen voor deze dag in het mooie Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen. Dit is een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Op het rustige water van de Loosdrechtse Plassen is het goed te doen voor een beginner. Heb je al eerder gesupt? Dan zijn er hier ook genoeg mooie plekjes om naar af te drijven. In het water, op het water of langs het water: de Loosdrechtse Plassen zijn van alle kanten de moeite waard.

We beginnen de dag gezamenlijk met het nuttigen van ons zelf meegebrachte lunchpakketje aan het water. Zo kunnen we gezellig al even kennis maken met elkaar en onze watersportervaringen delen. Aan het einde van de middag drinken we als afsluiter nog een gezamenlijk drankje.

De activiteit zal plaatsvinden met een groep van ongeveer 10 deelnemers.

Tijdsindicatie: 12.00u – 16:30u

REISDETAILS

Bij de prijs ingegrepen:

  • Drankje
  • reisleider
  • SUP verhuur

Niet inbegrepen:

  • Vervoer van/naar Loosdrecht
  • Lunch

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Tof dat je met ons mee gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.