Nederland

Suppen

Activiteit

Houd jij van een actieve dag op het water? Dan is suppen echt wat voor jou. Heb jij wel eens op een SUP-plank gestaan? Er is bijna niets leuker dan Stand Up Paddelen over Nederlands water. Ervaar wat suppen met je doet. Met wat focus en een goede balans is deze sport gemakkelijk te doen voor iedereen. Weet jij te blijven staan?

Photos
Suppen Nederland
Suppen Nederland 6
Suppen Nederland 5
Suppen Nederland 4
Suppen Nederland 3
Suppen Nederland 2
BESCHRIJVING

Suppen
Het suppen is ontstaan op Hawaii waar de strandwachten op hun surfboard gingen staan om de mensen in zee in de gaten te houden. Door de lange peddel is het mogelijk om op het board te blijven staan. In het begin zal het een ietwat onwennige ervaring zijn, maar dit went snel genoeg!
We verzamelen aan het eind van de ochtend in het mooie Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen. We maken kennis met elkaar tijdens de lunch. Na de lunch stapt iedereen op zijn eigen SUP. Op het rustige water van de Loosdrechtse Plassen is het goed te doen voor een beginner. Heb je al eerder gesupt? Dan zijn er hier ook genoeg mooie plekjes om naar af te drijven. Het grote watersport- en natuurgebied de Loosdrechtse Plassen leent zich perfect voor deze dag. In het water, op het water of langs het water: de Loosdrechtse Plassen zijn van alle kanten de moeite waard.

De activiteit zal plaatsvinden met een groep van ongeveer 10-12 deelnemers. Wij zorgen nog voor een lekkere snack tussendoor met koffie of thee.

Tijdsindicatie: 12:00u – 16:30u

REISDETAILS

Bij de prijs in begrepen:

  • Koffie en thee met wat lekkers
  • Sup huur
  • reisleider

Niet inbegrepen:

  • Vervoer van/naar Loosdrecht
  • Lunch
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat suppen! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.