Nederland

Terschelling Beach & Fun

Natuur & Actief

Voor een onvergetelijke zomer ben je in Terschelling op de juiste plek! Het waddeneiland heeft alles in huis om jou een om-nooit-te-vergeten vakantie te bezorgen: zon, strand, duinen, bossen en zelfs zeehonden! Tijdens deze week is er ruimte voor actie, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk gaan we zwemmen in de zee en chillen op het strand, maar we kunnen ook op de fiets het eiland verkennen of zeehonden spotten. Het strand leent zich uitermate goed voor een potje beachvolleybal, vliegeren of een bootcamp.

 

Photos

BESCHRIJVING

Strandvakantie

De vakantie begint eigenlijk al op de boot vanaf Harlingen. Met de wind in je haren, de zon op je gezicht en de uitgestrekte Waddenzee om je heen begint het vakantiegevoel te kriebelen. Al snel maak je kennis met je groepsgenoten die er evenveel zin in hebben als jij! Aangekomen op het eiland voel je het: dit is het begin van een perfecte strandvakantie. Wij houden van een actieve vakantie, en gaan er dan ook vaak op uit. Met de fiets crossen we over het eiland om de mooiste plekjes te verkennen en af en toe ons handdoekje uit te rollen op het strand.

Knapperend kampvuur

Op loopafstand van het plaatsje West-Terschelling ligt de camping waar we met elkaar acht dagen gaan genieten. Het gezellige plaatsje – dat in de volksmond West wordt genoemd-  barst van de leuke winkeltjes om te shoppen en terrasjes om een ijsje te eten. Nadat we er overdag lekker op uit zijn geweest, genieten we ’s avonds van een heerlijke barbecue en vertellen we elkaar spannende verhalen rondom een knapperend kampvuur. Grote kans dat die acht dagen niet genoeg zijn om alles mee te maken wat er op Terschelling te beleven is.

REISDETAILS

Boot – kamperen

Bij de prijs inbegrepen

  • overnachting in 8-pers. tenten (4 personen per tent)
  • bootovertocht v.v.
  • eten en drinken, samen koken
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • vervoer naar/van Harlingen
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-

VAKANTIE OP AFSPRAAK

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Met de kennis van nu hebben we een aantal maatregelen genomen. Wij zullen jou, voorafgaand aan de reis, vragen of je verkoudheidsklachten, verhoging en/of koorts hebt. Uiteraard ben je zelf ook verantwoordelijk. De kamerindeling wordt gemaakt aan de hand van de grootte van de accommodatie, dit verschilt per accommodatie. Je kunt gebruik maken van een 1-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer je bereidt bent hier een toeslag voor te betalen. Wat betreft de kampeerreizen werken we voornamelijk met 1-persoonstenten.
Wanneer het mogelijk is vragen wij je met eigen vervoer te komen. Hier zullen wij een korting voor geven. Wij zijn nog informatie aan het inwinnen over het gebruik van mondkapjes voor onze busjesreizen. Gedetailleerde informatie hierover leest u in het reisinformatieboekje.

Je hebt de reis geboekt, en de reissom betaald. Wat gebeurt er als de reis toch niet doorgaat?

Dit is uiteraard vervelend, en daarom hebben wij ons reisaanbod ook zodanig aangepast dat we verwachten dat deze reis door kan gaan. Zo hebben we verschillende deelnemers van voorgaande jaren gesproken, om een beeld te krijgen wat zij gaan doen deze zomer. Dit stemde ons positief! Er zijn vele mensen die hebben aangegeven er wel even uit te willen, maar wel dichter bij huis. Hier hebben we uiteraard naar geluisterd. Toch kan het voorkomen dat de reis toch niet door kan gaan. Er kan dan gekozen worden voor een voucher of geld retour. Onze insteek is dat we de geselecteerde reizen door kunnen laten gaan. Ga jij mee?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de camping en een inpaklijst. Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Highlights
Wat kun jij tijdens deze reis van je bucketlist afstrepen? Check het op één van onderstaande websites:

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. We zullen met elkaar maaltijden bereiden. Deze zijn inclusief de reissom.

Excursies
De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Bagage
Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over de toegestane hoeveelheid bagage.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?
Als je medicijnen gebruikt adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

REISKAART

REISLEIDING

De reisleiding stelt zich aan je voor: 

Dag leuke mensen! Ik ben Vivianne (22) en studeer Pedagogische Wetenschappen in Leiden, waar ik op kamers woon (met de andere reisleider: Simone) en lid ben bij E.S.V Ichthus (studentenvereniging). Als kind ben ik regelmatig meegegaan op reis met Crossroads. Ik houd enorm van buiten zijn en ga vaak wandelen of fietsen (ik word werkelijk gek als ik een hele dag binnen zou moeten zitten). In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met planten verpotten of stekken, zingen, of gedichtjes en verhaaltjes schrijven. God is degene die mij vult met creativiteit en mijn leegte verandert in hoop en vertrouwen. Verder word ik erg blij van goede gesprekken en geniet ik ervan om liefde uit te delen aan de mensen om me heen. Ik zie dan ook enorm uit naar jullie verhalen en mooie persoonlijkheden en hoop op een hele fijne week met elkaar in de prachtige natuur!

Hoi! Mijn naam is Simone, ik ben 22 jaar en ontzettend enthousiast om een leuke reis te organiseren voor jullie. Al mijn hele leven houd ik van natuur, en vooral om daar lekker actief bezig te zijn. Een rondje hardlopen door de weilanden in mijn buurt levert mij eerder energie op, dan dat het energie kost. Verder wordt ik blij van muziek maken (piano/gitaar) en doe ik graag iets creatiefs.

Ik studeer Psychologie, wat ik een hele leuke studie vind. Het is mooi om meer te leren over hoe we als mensen denken, doen en voelen. Ik geloof dat God ons allemaal prachtig gemaakt heeft, en het is mijn passie anderen te helpen dit ook persoonlijk te ervaren.

Ik zie uit naar een toffe week op Terschelling, waarin we mogen genieten van elkaar en van alle mooie natuur en gezelligheid die God ons geeft!