Nederland

Terschelling – Single

Eigenvervoer

Nog 1 plek beschikbaar!

Terschelling staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuurgebieden en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland.  Maak een fikse wandeling of mooie fietstocht en trakteer jezelf op een koele dorstlesser in één van de gezellige strandpaviljoens. Hier komt je hoofd tot rust en leeft je hart op!

Photos
Bezienswaardigheden op Terschelling
christelijke groepsreizen terschelling
christelijke groepsreizen terschelling 7
christelijke groepsreizen terschelling 6
christelijke groepsreizen terschelling 5
christelijke groepsreizen terschelling 4
christelijke groepsreizen terschelling 3
christelijke groepsreizen terschelling 2
BESCHRIJVING

Met de vele fietspaden op het eiland, is naast de vanzelfsprekende strandwandelingen ook een mooie fietstocht geen probleem. Verder kunnen we diverse excursies maken naar bezienswaardigheden in de omgeving.  Zo is er de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan een ecologische schapenboerderij waar schapenkaas gemaakt wordt, of een kopje koffie te drinken op één van de vele terrasjes in de zon. Het eiland heeft een aantal bijzondere dorpjes met ieder een heel verschillend karakter. 

We verblijven in een knusse boerderij aan de rand van Formerum . De accommodatie ligt op ongeveer een kilometer van de waddendijk en op ongeveer 2,5 kilometer van het Noordzeestrand. Deze eenvoudige vakantiewoning, met 6 slaapkamers vormt een goede uitvalsbasis voor onze excursies en wandel- en fietstochten. Het is goed toeven in de zithoek op de woonzolder, waarvandaan we een prachtig uitzicht hebben over de polder en waddendijk. Maar het liefst gaan we naar buiten! Met de wind in de haren en de zon op ons gezicht vergeten we even alle dagelijkse beslommeringen en genieten we van dit heerlijke eiland. 

Maximum aantal deelnemers: 11
Gemiddelde leeftijd: 53 jaar
Plaats: Formerum

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

 • overnachting in groepsaccommodatie
 • bad- en bedlinnen
 • reisleiding

Niet inbegrepen:

 • vervoer van en naar de locatie en ter plaatse
 • excursies en entreegelden 
 • maaltijden en consumpties
 • reserveringskosten €30,-
 • SGR-garantie €5,-
 • 1 persoonskamer €159,- (niet meer beschikbaar)
REISLEIDER

Peter zomer op Terschelling

Mijn naam is Peter Abbink. Ik mag al sinds 1997 elke zomer reizen begeleiden voor Amarant en krijg daar nog steeds veel energie van. Je krijgt zeker geen spijt als je meegaat naar ons mooiste eiland Terschelling. Ik kom daar mijn leven lang al meerdere keren per jaar en leuk om jullie ook die plekken daar te laten zien waar de meeste toeristen niet komen. We gaan er volop van de hoogzomer genieten met elkaar.

Ik woon in Amsterdam en ik ben deels met pensioen en werk ook nog klein beetje voor het ministerie van financiën.