Nederland

Touren op en langs het water

Activiteit

Glijd stilletjes over het water, laat je meevoeren door de rustige stroming op het Valleikanaal, of peddel flink tegen de wind en stroming in! Niet genoeg uitdaging? We pakken de fiets er sowieso ook bij! We kanoën vandaag over het Valleikanaal en fietsen door de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Denk jij droog te kunnen blijven tijdens deze dag?

Photos

BESCHRIJVING

We verzamelen voor deze dag in Veenendaal waar de kano- en fietsroute van start gaat. We splitsen op in twee groepen en zullen door het water en over het land een mooie route over het Valleikanaal en langs de Rijn richting Rhenen afleggen. Onderweg is er genoeg van deze mooie omgeving te zien. Mits je natuurlijk het hoofd boven water weet te houden. De tocht van ongeveer 10 km kanoën en 20 km fietsen leidt je langs het Binnenveld met bijzondere weidevogels en mooie natuurplekjes. In Rhenen aangekomen is het tijd om even bij te komen met wat te drinken. De groepen zullen vervolgens wisselen waarbij de één van de fiets in de kano stapt en de andere helft per fiets terug zal keren. We fietsen langs de Rijn op, door verschillende leuke plaatsjes als Rhenen, Elst en Amerongen. Zo komen we weer terug bij ons beginpunt in Veenendaal.

De activiteit zal plaatsvinden met twee groepen van maximaal 10 personen. Tussendoor zorgen wij voor een kleine snack en een drankje en nuttigen we halverwege gezamenlijk ons meegebrachte lunchpakketje.

Tijdsindicatie: 10:30u – 17:00u

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Drinken met wat lekkers
  • Reisleiding
  • Kano- en fietshuur

Niet inbegrepen

  • Vervoer van/naar Veenendaal
  • Lunch

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je hebt geboekt! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de reisleider staan hierin vermeld.