Nederland

Wadlopen

Activiteit

De wind waait door je haren en je voelt het natte zand aan je schoenzolen zuigen. Soms staat het water tot aan je knieën en probeer je je voeten uit het slik te trekken. Het uitzicht is niet meer dan de zee en wat zandplaten. Op het perfecte moment dat alle natuurelementen het toelaten om een gaan wij een paar uur wadlopen. Intens genieten van ons eigen werelderfgoed, de Waddenzee! Echt een unieke en actieve ervaring die je eens moet meemaken!

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 3 4
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 2 7
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 12
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 7 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 6 2
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 4 4
Dagjes uit Christelijke groepsreizen 5 3
BESCHRIJVING

Zeehonden en zandbanken

We verzamelen in het pittoreske Pieterburen, vooral bekend van het zeehondencentrum. Voor wie wil, verzamelen we aan het begin van de middag met een lunch waarna we een bezoek brengen aan het zeehondencentrum. Hier worden zieke en verzwakte zeehonden opgevangen om aan te sterken, zodat ze hierna weer vrijgelaten kunnen worden. Om 17 uur start de zwerftocht door het waddengebied. We maken een zwerftocht van ongeveer 2,5 tot 3 uur waar je een volledig beeld krijgt van het Wad; de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en een grote kans op zeehonden. Beschik jij over een goede conditie, ga dan mee om dit waddengebied van een andere kant te bekijken!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

 • Deelname zwerftocht

Niet inbegrepen

 • Maaltijden en consumpties
 • Entree Zeehondencentrum
 • Vervoer naar en van verzamelpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat wadlopen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.