Nederland

Wandeldag Walcheren: Beach & BBQ

Activiteit

Het zachtgele zand van het Noordzeestrand, een bijzonder bos met kromgegroeide bomen, smalle graspaden slingerend door het Zeeuwse boerenland en golvende witte schelpenpaadjes over de duinen: dat zijn de ingrediënten voor deze heerlijke wandeldag in de zonnigste provincie van Nederland!

Photos

BESCHRIJVING

Een prachtige, afwisselende wandelroute van max. 15 kilometer leidt ons door natuurgebied De Manteling, het leuke badplaatsje Domburg en via een kort stukje over het strand weer terug naar Oostkapelle. Wat houdt je tegen? Rugzak op, schoenen aan en gaan! Neem vandaag ook je slippers mee, want als we moe maar voldaan terugkeren bij ons beginpunt op het strand, staat daar een volledig verzorgde barbecue voor ons klaar. Beter kun je de dag niet afsluiten! Terwijl de een nog wat lekkers op de barbecue legt en de ander wat extra salade opschept, praten we na over deze heerlijke dag in de Zeeuwse buitenlucht.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Barbecue op het strand, inclusief drinken
  • Reisleider

Niet inbegrepen

  • Vervoer van/naar Oostkapelle
  • Drinken en eventuele snack voor onderweg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd (we zullen rond 13:00 uur starten rond 20:00 eindigen). Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.