Nederland

Wandelen door de Bollenstreek

Activiteit

Ga mee en geniet van het voorjaar! Tijdens deze wandeling worden we getrakteerd op bloeiende akkers, bezaaid met de kleuren van de regenboog. Kijk je ogen uit! Lopend van Hillegom in de richting van Voorhout genieten we volop van de voorjaarsbloeiers. We komen langs de welbekende Keukenhof, maar wist je dat er naast het bloemenpark een prachtig kasteel staat met een landgoed dat het bezoeken waard is?

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  13
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4 5
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3 5
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 8
BESCHRIJVING

Wandelend door de oude kern van Hillegom, de open velden en door het grote Keukenhofbos is ons uitzicht steeds weer anders. De kleuren van de voorjaarsbloeiers worden afgewisseld met weiland en parkachtig terrein. Onderweg zoeken we een mooi plekje om ons meegenomen lunchpakketje te verorberen. Als we bijna op het eind van de wandeling zijn, komen we langs Kasteel de Keukenhof. Een mooie reden om even van onze route af te stappen en de tientallen kunstwerken te bewonderen die over het landgoed verspreid staan.

Onze wandeling begint op het station in Hillegom en we lopen 12 kilometer in de richting van Voorhout. Vanaf ons eindpunt in buurtschap De Engel kunnen we weer het openbaar vervoer pakken om huiswaarts te keren.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Reisleiding

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee naar de bollenstreek gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.