Nederland

Wandelen op de Veluwe

Activiteit

De herfst is het seizoen bij uitstek om de wandelschoenen uit de kast te pakken en het bos in te gaan. We lopen vandaag in het Gortelse bos een prachtige route van ongeveer 15 kilometer. Het is hier muisstil. Het verkeer hoor je niet. Tijdens deze wandeling, spot je misschien wel een ree of een hert tussen het groen, geel en rood. Geef je oren en ogen de kost met de symfonie van de natuur!

Photos
Nederland Veluwe christelijke vakanties 5
Nederland Veluwe christelijke vakanties 4
Nederland Veluwe christelijke vakanties 2
BESCHRIJVING

Tijdens deze afwisselende wandeling op de Veluwe wisselen lange bomenlanen zich af met kleine slingerweggetjes en open heidevelden. We zien het 16e-eeuwse Kasteel de Cannenburgh en de daarbij horende 14e-eeuwse watermolen. Het is leuk om een rondje om het kasteel te lopen waardoor je de omgeving goed in je kunt opnemen. Onze wandeling begint op landgoed de Cannenburgh in Epe. We verzamelen op de parkeerplaats. We lopen ongeveer 15 kilometer rond en eindigen weer op dezelfde plek als waar we begonnen zijn. Vanaf hier keren we weer huiswaarts.

I.v.m. de huidige corona-maatregelen wandelen we in groepjes van max. 4 personen plus een reisleider.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer naar en van verzamelpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.