Duitsland

Wandelreis Duitsland Variant

Natuur & Actief

Heuvels, bossen en slingerende rivieren… De Eifel is een populaire vakantiestreek in Duitsland. Wandelend over de kronkelende weggetjes dwars door het groen besef je: ik ben er even echt tussenuit! Op nog geen vier uur rijden van Utrecht voelt het al helemaal als buitenland. In het landschap van heuvels en diepe meren maken we wandelingen met verrassend veel hoogteverschil. Kan jij het aan? 

Photos
wooden track gdca
rodder maar gaeed
water falls
sky
monreal
germany
ferienhaus salm weg aanzicht x
castle
BESCHRIJVING

Waanzinnig uitzicht

Tijdens deze reis richten we ons vooral op de prachtige natuurlijke omgeving van ons vakantiehuis. Een echt pittige uitdaging is de beklimming vande Hohe Acht, met 747 meter de hoogste berg van de Eifel. Het is een behoorlijke klim, maar dat heb je ook wat: een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Al wandelend ontdekken we ook het Ahrdal met haar wijngaarden. Houd jij van een stevige wandeling van een paar uur? Dan past deze reis bij jou.

Kegelcompetitie

Maar er is meer te doen. De burchten bij Manderscheid zijn schitterend gelegen. Je kunt er helemaal omheen lopen. Een bezoek aan het Vulkaanmuseum, een dierenpark of een bierbrouwerij zorgt voor leuke afwisseling. We ondernemen elke dag wel wat, maar er is ook genoeg tijd om tot jezelf te komen. Na een lange dag kunnen we de barbecue aansteken of houden we een kegelcompetitie op de kegelbaan in het souterrain van onze accommodatie. 

REISDETAILS

Aanmelding

Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt. 

Ben je nieuw bij Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider. 

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in groepsaccommodatie
  • bad- en bedlinnen
  • vervoer met minibusjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Minimaal 2 reisleiding

Niet inbegrepen:

  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
  • reserveringskosten €28,-
  • SGR-garantie €5,-
  • 1-persoonskamer €148,- (optioneel)
REISLEIDING

Mieke

Deze zomer gaan we met elkaar wandelen in de Eifel. Graag ga ik met jullie mee op reis. Mijn naam is Mieke. Lezen, wandelen, reizen en activiteiten ondernemen, zijn voor mij echte ontspanning. Ik verheug me erop jullie welkom te heten op deze mooie reis in het prachtige vulkaangebied van de Eifel.

We gaan leuke wandelingen maken, dus neem je wandelschoenen mee. Echter ook een uitstapje naar Koblenz en Luxemburg behoren tot de mogelijkheden. We maken er met elkaar een mooie mix van activiteiten van. O, ja…en natuurlijk is er ruimte om wat momenten rust te hebben en tijd voor jezelf.

Esme

Mijn naam is Esmé en samen met mijn man woon ik in Rotterdam. Ik werk als jeugdhulpverlener en in mijn vrije tijd spreek ik graag met familie en vrienden af. Ik vind het heerlijk om te lezen en ik hou van spelletjes spelen. In mijn reistas gaat dan ook zeker een spelletje mee, zoals Qwixx of Rummikub! Ik zie ernaar uit je te ontmoeten en er samen een gezellige en toffe vakantie van te maken.

Tot ziens in de Eifel!