Nederland

Week Natuurlijk Terschelling

Natuur & Cultuur

Goed nieuws voor de waddenliefhebbers: Terschelling staat weer op ‘t programma! En het is aan jou hoe lang je aanschuift: een midweek, een weekend of een hele week! Terschelling staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuurgebieden en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland. Terschelling barst van de lokale producten zoals de pondkoek, Terschellinger konijn of heerlijke vis uit de Waddenzee. Na een fikse wandeling moeten we uiteraard ook niet vergeten een streekgebonden cranberrydrankje te nuttigen in één van de gezellige strandpaviljoens, die op zichzelf al een bezichtiging waard zijn.

Photos
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 6
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 5
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 4
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 3
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 2
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 11
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 10
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 9
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 8
Op vakantie naar Tershelling Nederland Christelijke Vakantie 7
Het Anker huiskamer zithoek
Het Anker huiskamer
Het Anker kamer
Het Anker kamer
Het Anker kleine huiskamer
Het Anker kleine huiskamer
DSC zuidkant
BESCHRIJVING

Scheepswrakken
Met maar liefst 60 kilometer aan fietspaden op het eiland, is een mooie fietstocht geen probleem. Verder kunnen we diverse excursies maken naar bezienswaardigheden in de omgeving. Naast de vanzelfsprekende strandwandelingen is er ook de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan een ecologische schapenboerderij waar schapenkaas gemaakt wordt, of we drinken een kopje koffie op één van de vele terrasjes in de zon. Het eiland heeft een aantal bijzondere dorpjes met ieder een heel verschillend karakter. In het wrakkenmuseum horen we spannende verhalen over wrak- en helmduiken en strandjutten. De eigenaar en wrakduiker verzamelt al vanaf 1975 opgedoken stukken van de vele scheepswrakken bij Terschelling.

Zorgeloos genieten
In het dorpje Hoorn staat een sfeervolle verbouwde boerderij; ons vakantiehuis. Deze accommodatie is gezellig en luxe ingericht. Op de kamers staan comfortabele boxspringbedden en er hangt overal een flatscreen-tv. In de tuin staat een enorme loungebank waar we met z’n allen kunnen genieten van een bakje koffie in de zon. Dit centraal gelegen huis vormt een goede uitvalsbasis voor onze excursies en tochten. Je merkt, Terschelling biedt tal van mogelijkheden om onze vakantie dubbel en dwars te doen slagen. Met de wind in de haren en de zon op ons gezicht vergeten we even alle dagelijkse beslommeringen en hoeven we ons nergens meer zorgen over te maken. Even lekker weg in eigen land!

Let op: We raden je aan om ruim op tijd de boottickets voor de overvaart Harlingen – Terschelling en v.v. te reserveren i.v.m. de verwachte drukte aankomende zomer.

Nog 1 plek voor 1 man!

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • overnachting in groepsaccommodatie
  • bedlinnen
  • gebruik toerfiets met 7 versnellingen
  • reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • vervoer naar/van Harlingen haven
  • bootovertocht
  • badlinnen, bij te boeken voor € 4.75 voor een handdoeken set (2 handdoeken en 1 badlaken)
  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €28,-
REISKAART
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent..

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

REISLEIDING