Nederland

Heerlijk weekend Limburg

Natuur & Cultuur

Luid de kerstvakantie goed in met een heerlijk weekend Limburg. We ontmoeten elkaar bij onze gezellige groepsaccommodatie. Hier hebben we alle ruimte om samen bourgondisch te tafelen, beginnend met koffie en vlaai natuurlijk! De omgeving biedt vele mogelijkheden om al die calorieën ook weer kwijt te raken. Emes nog une pils den maar?

Photos
Limburg 5
Limburg 2
Christelijke groepsreizen Limburg Nederland 3
36384780425 ec7f9802ba c
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  1
Limburg 6
Limburg 5
BESCHRIJVING

Stad en landschap

In de prachtige omgeving van Roermond kan de wandelaar en fietser z’n hart ophalen. Het bekenlandschap kent slingerende wegen langs diepe dalen. Op sommige plekken loopt de beek wel tien meter lager dan het pad. Aan de andere kant van de stad vind je juist een terrassenlandschap, moerassen en mulle zandpaden. Een omgeving die je uitnodigt om actief te genieten. Roermond zelf is een interessante stad met een rijke geschiedenis. Loop de mondjes-route en kom erachter hoe de stad aan haar naam komt.  Na de stadswandeling zoeken we een gezellig terrasje aan het water op. Is de Limburgse vlaai jou wel bekend, en wil je eens wat anders? Proef dan eens het Roermonds Christoffelgebakje. Dit wordt een weekend puur genieten!

Natuurlijk genieten

Aan het einde van de onverharde weg, aan de rand van het bos ligt onze vakantiewoning.  Landgoed Rozendaal omgeeft ons huis met loof- en naaldbossen, akkers en graslanden. Hier kunnen we zorgeloos en in alle rust genieten van de ruimte die het huis ons biedt. Door gebruik van houten materialen en warme kleuren doet het huis knus aan. De lange tafel biedt genoeg ruimte om samen aan te eten, ook wanneer we nog de nodige afstand van elkaar moeten bewaren. Na de maaltijd  ploffen we neer in een stoel bij de gezellige open haard. Een goede start van de vakantie!

REISDETAILS

Reisdetails
Accommodatie

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in groepsaccommodatie
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • bedlinnen bij te boeken voor (deze informatie volgt)
  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-
VAKANTIE OP AFSPRAAK

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Met de kennis van nu hebben we een aantal maatregelen genomen. Wij zullen jou, voorafgaand aan de reis, vragen of je verkoudheidsklachten, verhoging en/of koorts hebt. Uiteraard ben je zelf ook verantwoordelijk. De kamerindeling wordt gemaakt aan de hand van de grootte van de accommodatie, dit verschilt per accommodatie. Je kunt gebruik maken van een 1-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer je bereidt bent hier een toeslag voor te betalen. Wat betreft de kampeerreizen werken we voornamelijk met 1-persoonstenten.
Wanneer het mogelijk is vragen wij je met eigen vervoer te komen. Hier zullen wij een korting voor geven. Wij zijn nog informatie aan het inwinnen over het gebruik van mondkapjes voor onze busjesreizen. Gedetailleerde informatie hierover leest u in het reisinformatieboekje.

Je hebt de reis geboekt, en de reissom betaald. Wat gebeurt er als de reis toch niet doorgaat?

Dit is uiteraard vervelend, en daarom hebben wij ons reisaanbod ook zodanig aangepast dat we verwachten dat deze reis door kan gaan. Zo hebben we verschillende deelnemers van voorgaande jaren gesproken, om een beeld te krijgen wat zij gaan doen deze zomer. Dit stemde ons positief! Er zijn vele mensen die hebben aangegeven er wel even uit te willen, maar wel dichter bij huis. Hier hebben we uiteraard naar geluisterd. Toch kan het voorkomen dat de reis toch niet door kan gaan. Er kan dan gekozen worden voor een voucher of geld retour. Onze insteek is dat we de geselecteerde reizen door kunnen laten gaan. Ga jij mee?

TRANSPORT EN VERBLIJF

VERBLIJF

We verblijven in een mooie vakantiewoning waar je je meteen thuis voelt. Met verschillende woonkamers en een leefkeuken zijn er voldoende sfeervolle plekjes in huis om bijvoorbeeld bij de houtkachel te zitten of in een knusse zithoek. Buiten kun je genieten van het uitzicht over de boomgaard en de weilanden. De vakantiewoning is gelegen aan de rand van het bos in een natuurgebied. Een ideale plek voor wandelaars.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Fijn dat je met ons mee een weekend weg gaat! Ongeveer 4-6 weken voor aanvang van het weekend ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst. Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor dit weekend weg heb je alleen een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

REISLEIDING

Reisleidster Anneke heeft enorm veel zin om je mee op stap te nemen. Zoveel zin, dat ze bij weer en vooral 🙂 wind naar buiten is gegaan om jou uit te nodigen voor een actief genietweekendje:

REISKAART