Nederland

Wild spotten

Activiteit

Op safari in Nederland? Het kan met Amarant. In de vroege ochtend neemt een wildspotter je mee in de ontwakende natuur van de Veluwe. Hij weet uit ervaring waar je hier in alle stilte wild te zien kunt krijgen, zonder het te verstoren. Er is voor hem niets mooier dan oog in oog te staan met een edelhert, een vos of een wild zwijn. Een spannend spel van geduld en geluk. Die ervaring wil hij graag met je delen.

Photos
hinde veluwe
bossen
bos veluwe
wild zwijn
veluwebos
veluwe
ree veluwe
BESCHRIJVING

In natuurgebied Planken Wambuis, vlakbij Ede, ga je bij het sprookjesachtige licht van de zonsopkomst samen op zoek naar groot wild. Je krijgt tips om wild te spotten, van het checken van je kleding tot het letten op de windrichting. Maar dat niet alleen, al wandelend krijg je ook oog voor de kleine schatten onderweg. Je ziet verschillende dierensporen; pootafdrukken van een hert, wroetsporen van een zwijn of een pluk haar aan een tak. Een mooie ontdekkingstocht door een afwisselend stukje natuur!

Tijd: 5:30-10:00

Voor wie nog graag even na wil kletsen, is er na afloop gelegenheid voor een kopje koffie (to go) met wat lekkers bij Restaurant Planken Wambuis.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Geoefende wildspotter
  • Route

Niet inbegrepen:

  • Vervoer van/naar Planken Wambuis
  • Consumpties

Combideal: Boek je de Vroege Vogelwandeling samen met het Wild Spotten van 12 juni, dan betaal je geen €35,- per stuk maar slechts €60,- voor beide activiteiten samen (geef dit in de opmerkingen aan!)

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat wandelen! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.