Nederland

Winterwandeling: Dwalen door de ‘Keistad’

Activiteit

Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen vier keer op pad in eeuwenoude landgoederen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. We doorkruisen steeds een of twee eeuwenoude landgoederen. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
BESCHRIJVING

Winterwandeling: Dwalen door de ‘Keistad’

Amersfoorters staan te boek als ‘Keientrekkers’, dankzij een weddenschap over een reusachtige zwerfsteen die ze van de hei naar de binnenstad sleepten. Tegenwoordig kun je in de ‘Keistad’ stenen in soorten en maten bewonderen. We vullen de stadswandeling door Amersfoort aan met een verkenningstocht langs middeleeuwse vestingwerken. Bovendien doorkruisen we enkele eeuwenoude buitenplaatsen, met Nimmerdor en de Heiligenberg .

Datum: zaterdag 19 november 2022

Start- en eindpunt: NS-station Amersfoort Centraal

De wandeltocht is 16 – 18 kilometer lang.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • 1x koffie/thee
  • natuurkenner van A Rocha

Niet inbegrepen

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.