Nederland

Zomer op Terschelling

Natuur & Cultuur

Terschelling behoort al jaren tot de snelst volgeboekte bestemmingen bij Amarant. En dat is niet voor niets. Het waddeneiland staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuurgebieden en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland.  Maak een fikse wandeling of mooie fietstocht en trakteer jezelf op een koele dorstlesser in één van de gezellige strandpaviljoens. Hier komt je hoofd tot rust en leeft je hart op!

Photos
Terschelling Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Nederland terschelling christelijke vakanties 4
Nederland terschelling christelijke vakanties 3
Nederland terschelling christelijke vakanties 2
Huys ter schellinck2
Nederland terschelling christelijke vakanties 10
Nederland terschelling christelijke vakanties 6
Terschelling Amarant Reizen christelijke groepsreizen
BESCHRIJVING

Scheepswrakken

Met de vele fietspaden op het eiland, is naast de vanzelfsprekende strandwandelingen ook een mooie fietstocht geen probleem. Verder kunnen we diverse excursies maken naar bezienswaardigheden in de omgeving.  Zo is er de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan een ecologische schapenboerderij waar schapenkaas gemaakt wordt, of een kopje koffie te drinken op één van de vele terrasjes in de zon. Het eiland heeft een aantal bijzondere dorpjes met ieder een heel verschillend karakter. In het wrakkenmuseum horen we spannende verhalen over wrak- en helmduiken en strandjutten. De eigenaar en wrakduiker verzamelt al vanaf 1975 opgedoken stukken van de vele scheepswrakken bij Terschelling. 

Zorgeloos genieten

We verblijven in een knusse boerderij in het rustige en centraal gelegen plaatsje Lies. De accommodatie ligt op ongeveer een kilometer van de waddendijk en op ongeveer 2,5 kilometer van het Noordzeestrand. Deze eenvoudige vakantiewoning vormt een goede uitvalsbasis voor onze excursies en wandel- en fietstochten. Het is goed toeven in de zithoek op de woonzolder, waarvandaan we een prachtig uitzicht hebben over de polder en waddendijk. Maar het liefst gaan we naar buiten! Terschelling biedt tal van mogelijkheden om onze vakantie dubbel en dwars te doen slagen. Met de wind in de haren en de zon op ons gezicht vergeten we even alle dagelijkse beslommeringen en genieten we van dit heerlijke eiland. 

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

 • Overnachting in groepsaccommodatie
 • bad- en bedlinnen
 • Reisleiding

Niet inbegrepen:

 • Vervoer naar/van Harlingen haven en ter plaatse
 • Bootovertocht
 • Maaltijden en consumpties
 • Excursies en entreegelden
 • Reserveringskosten €28,-
 • SGR-garantie €5,-
 • Fietshuur (optioneel)
 • 1-persoonskamer €255,- (optioneel)
REISLEIDING

Deze reis wordt geleid door Peter Abbink.