Nederland

Zomerwandeling: Met de schaapskudde over Heidestein

Activiteit

Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen vier keer op pad in eeuwenoude landgoederen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. We doorkruisen steeds een of twee eeuwenoude landgoederen. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Zomerwandeling Christelijke groepsreis
BESCHRIJVING

Zomerwandeling: Met de schaapskudde over Heidestein

Landgoed Heidestein dankt zijn naam aan het landhuis dat de familie De Wetstein Pfister in 1906 liet bouwen: een ‘stenen huis op de heide’. Amper een eeuw later kijken we naar de restanten van het theehuis, kanaal en vijvers, golfbaan en smalspoorlijntje. We bezoeken een oude potstal met Drentse heideschapen en op het aangrenzende landgoed Bornia vinden we de hoogste stuifduinen en een nieuwe zandverstuiving.

Datum: zaterdag 11 juni 2022

Start- en eindpunt: NS-station Driebergen-Zeist

De wandelroutes zijn 14-18 kilometer lang en we maken er steeds dagtochten van, die rond 10 uur beginnen en rond 17 uur eindigen. Het begin- en eindpunt is steeds een NS-station, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

Niet inbegrepen

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.