Zwitserland

Zwitserland Bergwandelen

Natuur & Actief

Steile rotswanden, ongerepte bossen en een grijsblauw meer. Kiental is een klein dorpje op 958 meter hoogte in een schitterend Alpenlandschap, het Zwitserse Berner Oberland. Een perfecte locatie voor wandelingen met adembenemende uitzichten. Een van de mooiste hikes voert naar de turkooisblauwe, instagrammable Oeschinensee. Trek je bergschoenen aan en maak onvergetelijke hooggebergtewandelingen!

Photos
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Amarant Reizen Zwitserland Graubunden 6 2
Amarant Reizen Zwitserland Graubunden 13
Amarant Reizen Zwitserland Graubunden 12
Amarant Reizen Zwitserland Graubunden 8 1
BESCHRIJVING

Themapaden

Vanaf de nabijgelegen Griesalp vind je maar liefst 250 kilometer aan wandelpaden over bloemenweiden, door bossen en langs bergbeekjes en watervallen. In het Kiendal zijn daarnaast verschillende themapaden uitgezet die over de bijzonderheden van flora en fauna en de geschiedenis vertellen. Willen we een stapje verder, dan maken we een tweedaagse huttentocht en overnachten we een nacht in een echte berghut. Na een actieve dag koken we gezellig samen ons eigen avondeten of dineren we in de Zwitserse steden Interlaken of Spiez. 

Steilste postbustraject van Europa

We verblijven op een eenvoudige camping waarvandaan we al onze activiteiten kunnen ondernemen. We kunnen met een stoeltjeslift de Ramslauenen op, waar we een weids uitzicht hebben op de Blüemlisalp, het Kiendal en het Thunermeer. Een ander spectaculair zittend uitje is een ritje over het steilste postbustraject van Europa, met een stijging van 28%. Deze rit begint in het plaatsje Kiental, loopt langs het Tschingelmeer en vervolgens de Griesalp op. Durf jij het aan of wandel je liever omhoog?

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in tweepersoonstenten
  • Vervoer met minibusjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Reisleiding 

NIET INBEGREPEN:

  • Maaltijden en consumpties
  • Optionele excursies en entreegelden
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
  • 1-persoonstent €258,-
REISLEIDING

Deze reis wordt geleid door Ruben de Wilde.