Zwitserland

Zwitserland Bergwandelen SINGLE

Natuur & Actief

Steile rotswanden, ongerepte bossen en een grijsblauw meer. Kiental is een klein dorpje op 958 meter hoogte in het Zwitserse Berner Oberland. Een perfecte locatie voor wandelingen met adembenemende uitzichten in een schitterend Alpenlandschap. Een van de mooiste hikes voert naar de turkooisblauwe, fotogenieke Oeschinensee. Trek je bergschoenen aan en maak onvergetelijke hooggebergtewandelingen! 

Photos
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Berner Oberland Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Zwitserland 081
Vakantie Naar GraubundenChristelijke Reizen 1
Amarant Reizen Graubunden 4
Amarant Reizen Zwitserland Graubunden 6
BESCHRIJVING

Themapaden

Vanaf de nabijgelegen Griesalp vind je maar liefst 250 kilometer aan wandelpaden over bloemenweiden, door bossen en langs bergbeekjes en watervallen. In het Kiendal zijn daarnaast verschillende themapaden uitgezet die over de bijzonderheden van flora en fauna en de geschiedenis vertellen. Willen we een stapje verder, dan maken we een tweedaagse huttentocht en overnachten we een nacht in een echte berghut. Na een actieve dag koken we gezellig samen ons eigen avondeten of dineren we in de Zwitserse steden Interlaken of Spiez. 

Steilste postbustraject van Europa

We verblijven op een eenvoudige camping waarvandaan we al onze activiteiten kunnen ondernemen. We kunnen met een stoeltjeslift de Ramslauenen op, waar we een weids uitzicht hebben op de Blüemlisalp, het Kiendal en het Thunermeer. Een ander spectaculair zittend uitje is een ritje over het steilste postbustraject van Europa, met een stijging van 28%. Deze rit begint in het plaatsje Kiental, loopt langs het Tschingelmeer en vervolgens de Griesalp op. Durf jij het aan of wandel je liever omhoog? 

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in tweepersoonstenten
  • Vervoer met minibusjes (incl. CO2-compensatie)
  • Reisleiding 

NIET INBEGREPEN:

  • Maaltijden en consumpties
  • Optionele excursies en entreegelden
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
  • 1-persoonstent €134,- (optioneel)
REISLEIDING

Tjitske

Ik ben Tjitske en ik woon in Zwijndrecht. Reizen is iets dat ik graag doe. Kernwoorden zijn daarbij voor mij: ontspanning, gezelligheid, fijne gesprekken, maar ook soms intensief bezig zijn.

Vakantie in een groep geeft iets extra’s. Even een stukje van je leven én van je geloof delen met anderen. Kennismaken met andere mensen. Het fijne van de Amarant groepsreizen vind ik dat je op stap bent in wat kleinere groepen én het feit dat de locaties meestal op mooie, rustige plekken liggen.