Zwitserland

Zwitserland Wallis

Natuur & Actief

Ga mee kamperen in het ruigste stuk van Zwitserland! Je kunt hier rodelen en zelfs steppen en je maakt er de mooiste bergwandelingen. Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn aanschouwd, dan vergeet je ‘m nooit weer. Hier wil je maar één ding: eropuit! Omringd door hoge pieken zul je op en top genieten. Wandelschoenen aan en gaan!

Photos
Zwitserland Wallis 14 van 17
Zwitserland Wallis 11 van 17
Zwitserland Wallis 10 van 17
Zwitserland Wallis 7 van 17
Zwitserland Wallis 5 van 17
Zwitserland Wallis 1 van 1
BESCHRIJVING

Alpenmetro

We reizen naar het beboste Saastal voor een actieve kampeervakantie. Het Saastal ligt in het Zwitserse kanton Wallis en is omringd door indrukwekkende bergtoppen, de meeste met eeuwige sneeuw. Dit deel van Wallis is het ruigste stuk van Zwitserland. En ook het hoogste. Dompel je dagenlang onder in de indrukwekkende schoonheid van de Alpen. Al wandelend door de bergen kom je oude kapelletjes tegen en wie geluk heeft spot ook steenbokken, bergmarmotten of zelfs edelweiss. 

Uitrusten

We kunnen een schitterende dagtocht maken in de buurt van de Matterhorn of een bezoek brengen aan het gezellige plaatsje Zermatt. Of we zoeven met een kabelbaan naar 2900 meter om de indrukwekkende Aletschgletsjer van dichtbij te bekijken. En wat dacht je van een spannende via ferrata? Na al die avonturen hebben de spieren behoefte aan een momentje van ontspanning. Uitrusten doen we op een zonnige natuurcamping gelegen aan een rustig beekje. De gastvrije en gemoedelijke eigenaren ontvangen ons met plezier. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: fysiek span je je in en mentaal rust je uit. Jij kan er na deze reis weer tegenaan!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Overnachting in tweepersoonstenten
  • Vervoer per minibusjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Reisleiding

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden en consumpties 
  • Optionele excursies en entreegelden 
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
REISLEIDING

Deze reis wordt geleid door Bart Kroon.