Neem direct contact op

VROEGBOEKKORTING TOT 31 MAART!

Aan het dromen over een relaxed voorjaarstripje, actieve zomervakantie of droomreis in het naseizoen? Denk niet te lang na, want je profiteert nog maar tot 31 maart van onze vroegboekkorting!

Alvast de Amarantsfeer proeven? Meld je gratis aan voor de Amarant Ontmoetingsdag op 15 april. Klik hier voor meer informatie.

Franse Ardennen Outdoor

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /
Tijdens je vakantie zo min mogelijk stil zitten? In de Franse Ardennen leef je je helemaal uit! Het is dé perfecte bestemming voor een actieve outdoorvakantie. Of je nu wilt mountainbiken, hiken, bungeejumpen, ziplinen of kayakken: in de bosrijke omgeving van de Ardennen kan het allemaal. Het leuke is: je hoeft er niet mega-ver voor te rijden en je bent toch in een totaal andere wereld.  
15 juli - 22 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Kampeervakantie Zweden

Zweden / Minibusjes / Natuur & Actief /
Zweden is één van de favorieten van kampeerliefhebbers. Het land van elanden, houthakkers en Pippi Langkous! Heb jij zin in een echte outdoorvakantie midden in het bos? Laten we dan samen Zweden ontdekken. We kamperen pal naast een meer op een sfeervolle camping. We kunnen zo het meer op kanoën en daar zelfs overnachten op één van de eilandjes.
14 juli - 25 juli 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Kampeertrektocht Slovenië-Oostenrijk

Oostenrijk / Slovenië / Minibusjes / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Trektocht /
Deze roadtrip brengt je naar de machtige bergen van Oostenrijk en Slovenië. In twee weken hoppen we van camping naar camping en staan gezelligheid en gave activiteiten centraal. Op elke camping blijven we een aantal dagen, zodat we de omgeving goed leren kennen. Tijd genoeg dus voor een hike, een zipline of een mooie stad. De reis zal een combinatie zijn van cultuur, natuur, sportieve activiteiten en gezellige terrasjes. Ingrediënten voor een afwisselende roadtrip.    
19 juli - 2 augustus 2023
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Zwitserland Wallis

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief /
Ga mee kamperen in het ruigste stuk van Zwitserland! Je kunt hier rodelen en zelfs steppen en je maakt er de mooiste bergwandelingen. Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn gezien, dan vergeet je ‘m nooit weer. Hier wil je maar één ding: eropuit! Omringd door hoge pieken zul je op en top genieten. Wandelschoenen aan en gaan!
21 juli - 1 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Lago di Como

Italië / Minibusjes / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Leg je handdoekje neer aan het Comomeer en kijk om je heen. De eeuwige sneeuw op de bergtoppen van de Alpen zijn altijd dichtbij. Dat maakt het tot een bijzondere bestemming. Je kiest niet voor niets voor Amarant, dus al te lang blijven we niet liggen op ons handdoekje. Neem een duik, bezoek een van de vele charmante stadjes of wandel langs de mooiste watervallen bij Pian di Spanga.
24 juli - 4 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Ontdek Griekenland

Griekenland / Natuur & Cultuur / Vliegreis /
Griekenland ken je wel van de eilanden, maar wist je dat ze er ook supermooie natuur en bergen hebben? Ontdek het Pindosgebergte op het vaste land van Griekenland vanuit een kleurrijk vakantiehuis. Overdag gaan we er actief op uit en ’s avonds genieten we van de gezelligheid in de tuin en de luxe van een eigen bed.
28 juli - 4 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

(Wild)Kampeertrektocht Noorwegen

Noorwegen / Minibusjes / Natuur & Actief / Rondreis / Trektocht /
Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond, dan zetten we ons tentenkamp op in het wild of op een camping. Dit wordt een adembenemend avontuur!
28 juli - 11 augustus 2023
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Oostenrijk Schladming

Oostenrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /
In een van de populairste delen van de Oostenrijkse Alpen maken we adembenemend mooie hikes. De korstmossen en het woeste rotslandschap geven je het gevoel te wandelen door een oerlandschap. Tussen het donkere gesteente schitteren bergmeertjes in de zon. Loop jij hier ook deze zomer?
2 augustus - 12 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Avontuurlijk Zwarte Woud

Duitsland / Minibusjes / Natuur & Actief /
Het Zwarte Woud is de perfecte plek voor een avontuurlijke kampeerweek in het zuiden van Duitsland. Maak een kanotocht, bezoek leuke stadjes, rodel van de berg af of stap op een mountainbike voor een uitdagende tocht door de heuvels. En natuurlijk genieten we op een terrasje van een lekkere punt Schwarzwalder Kirsch. De kers op de taart!
4 augustus - 14 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Lac d’ Annecy

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /
Een perfecte mix van gezelligheid aan het water en avontuur in de bergen vind je bij het meer van Annecy. Het meer is ontstaan door het smeltende gletsjerwater uit de Franse Alpen, maar het zwemwater heeft een heerlijke temperatuur. Ga je mee naar deze zonnige bestemming, dan kies je voor een afwisselende en sportieve reis.  
7 augustus - 18 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Verblijf

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten