Neem direct contact op

Waar vind je Christelijke wintersportreizen voor 2021?

Je wilt dit jaar op wintersport met een christelijke groepsreis. Je bent nog even aan het zoeken naar de juiste reis, want je wilt natuurlijk wel dat het een leuke reis gaat worden. Bij Amarant Reizen weten we wat belangrijk is voor zowel de beginnende skiër of snowboarder als de gevorderde. Ook dit jaar hebben we een gevarieerd wintersportprogramma. We zien je graag op een van onze reizen.

Hoe ziet een groepsreis van Amarantreis eruit?

Wintersportreis met een gezellige groep

We reizen met een groep van ongeveer 10 personen naar Zwitserland, waar een houten chalet op ons wacht in het kleine dorpje Belalp, middenin het kanton Wallis. Hier start een week vol actie en gezelligheid. Tijdens deze christelijke wintersportreis krijg je skiles van de reisleider die meegaat met de groep. Dat maakt deze reis ideaal voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met een wintersportreis.

Wat maakt deze wintersportreis christelijk?

Bij Amarant Reizen vinden we het christelijke karakter van onze groepsreizen belangrijk. Tijdens deze week zullen we daarom de tijd nemen voor overdenkingen. Bijvoorbeeld na het eten, waarbij je als deelnemer ervoor kunt kiezen om een dagsluiting te verzorgen. Of we maken een wandeling naar een kapel in de buurt, waar we een zondagse dienst houden. Deze onderdelen zijn niet verplicht, maar we vragen wel van je dat je het christelijke karakter van de wintersportreis respecteert. De reis wordt dus meer dan een fysieke inspanning; we dagen je ook uit om actief over je geloof na te denken.

Wie is Amarant Reizen?

Al 25 jaar organiseren we actieve vakanties binnen en buiten Europa. Een actieve wintersportreis is daar één van. Maar je kunt ook bij Amarant Reizen terecht voor fietsreizen, huttentrektochten en kampeervakanties. Of zoek wat meer comfort op in een accommodatie middenin de natuur. Genoeg aanbod voor de actieveling! We reizen in kleine groep van maximaal 15 man – een enkele uitzondering daargelaten – en bieden christelijke groepsreizen aan in verschillende leeftijdscategorieën, van 15 jaar tot 50+.

Winterbelevenis Raurisertal Salzburgerland

Oostenrijk / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€175 / Wintersport /
Langlaufen over kilometerslange loipes, sneeuwwandelen door een dikke laag sneeuw, rodelend de berg af of toch nog een dagje skiën? Ongerepte winterlandschappen nodigen ons uit voor een actieve vakantie. Het kan allemaal in het dal van het historische goudzoekersstadje Rauris. Een klein en gezellig wintersportdorp met meer gastenbedden dan inwoners. Gelukkig is het authentieke karakter van Rauris niet verloren gegaan! Bijna dagelijks gaan we eropuit in de omgeving van het National Park Hohe Tauern. Ga mee en ervaar de Oostenrijkse winter!
26 februari - 5 maart 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Actieve rondreis winters Lapland

Finland / Noorwegen / co2-compensatie €10 / Rondreis / Vliegreis / Wintersport /
In het meest noordelijke puntje van Scandinavië ligt een witte, ongerepte wereld. Hier maken we een actieve rondreis, dwars door Fins en Noors Lapland. Tijdens heldere nachten gaan we op zoek naar het noorderlicht. En overdag? Dan gaan we op de Lapse manier op pad: op de langlauflatten, met een sneeuwscooter, huskyslee of met de sneeuwschoenen aan. Actieve dagen in de natuur wisselen we af met schitterende autoritten, een deel van ’s werelds mooiste cruisetocht en een winterse duik in de cultuur van Lapland.
8 maart - 17 maart 2022
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Wintersport Zwitserland Saas-Grund

Zwitserland / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€175 / Wintersport /
Omringd door de indrukwekkende bergtoppen rond Saas-Grund wil je maar één ding! De latten onderbinden en gaan. De langste afdaling is ‘Hohsaas-Saas-Grund’ met een lengte van 15 kilometer. Dat uitzicht op de Saaser bergreuzen is overweldigend. Door zijn hoogte is het dorp sneeuwzeker en de pistes liggen in de zon; goede ingrediënten voor een heerlijke wintersportvakantie!
12 maart - 19 maart 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)