Voor steeds meer Nederlanders is vakantie onbetaalbaar
geld 1

De zomer is een seizoen om naar uit te kijken. Het is lekker weer, het vakantiegeld komt binnen en  reisplannen worden gesmeed. Althans, dit geldt voor driekwart van de Nederlanders. Voor het andere deel is het ‘op vakantie gaan’ helemaal niet zo vanzelfsprekend. Simpelweg omdat het financieel niet haalbaar is.

Afgelopen week verscheen een rapport van het Nibud met daarin de uitkomsten van de Vakantiegeldenquête 2018. Hieruit blijkt dat steeds meer Nederlanders niet op vakantie gaan omdat het te duur is. Vakantiegeld wordt gebruikt om schulden af te lossen of andere gaten te dichten.

Amarant Reizen ziet graag dat een vakantie ook mogelijk is voor hen die het financieel niet zo breed hebben. Daarom collecteren we tijdens onze reizen voor Stichting Conamis. Stichting Conamis helpt mensen met financieel beperkte middelen om toch op vakantie te kunnen. Middels een geldbijdrage maakt de stichting een vakantie mogelijk die aansluit bij haar christelijke doelstellingen. Hierbij wil het mensen de mogelijkheid bieden een christelijke (groeps)reis te boeken om zowel lichamelijk als geestelijk op te laden.

Kijk voor meer informatie en doneren op www.conamis.nl