Een overvolle koffer? Amarant Reizen brengt geniale oplossing op de markt!

arant Reizen brengt een nieuwe innovatie op de markt die voortaan afrekent met inpakstress: de kofferklem. De handige klem zorgt ervoor dat een volle koffer moeiteloos dichtgeritst kan worden. Hiermee hoeft geen ellendige keuze meer worden gemaakt in wat mee te nemen en wat thuis te laten. Weg stress!

Maarten van ’t Hoog van afdeling reisleiding hoorde regelmatig terug hoe deelnemers liepen te hannesen met het sluiten van volle koffers. ‘Ik dacht: daar moet toch wat op te vinden zijn? Toen ik thuis aan het knutselen was met mijn lijmklem, vielen opeens de schellen van mijn ogen!’ Door de knijptechniek van de kofferklem, draai je de beide zijden van de koffer op elkaar, waarop je het vervolgens handig dicht kunt ritsen. Toen Maarten zijn idee met zijn collega’s deelde, zijn zij daar gelijk op ingegaan. Norma Veerman van afdeling Organisatie: ‘Hoe krijgt hij het bedacht.’ Mirthe den Oudsten: ‘Slim hoe hij een bestaand voorwerp zo creatief op een andere manier weet in te zetten.’

Klanten zijn nu al in de wolken. ‘Kan ik nóg meer spullen op reis meenemen! Misschien gaat naast m’n laptop, telefoon en tablet nu ook wel eens mijn televisie mee!’ kreet een kampeerder. ‘Ja, ik had altijd moeite om mijn hele postzegelverzameling mee te nemen op vakantie, maar dat beklemmende gevoel heb ik nu van me afgeworpen!’ aldus een andere tevreden klant.

De kofferklem (t.w.v. 14,95) is vanwege verwachte populariteit alleen verkrijgbaar op 1 april 2019.

Neem direct contact op