Amarant Ontmoetingsdag = VOL

Ook dit jaar organiseert Amarant Reizen de Ontmoetingsdag: een gratis dagje uit waarop jij de Amarant-sfeer kunt proeven! Of je nu 15 bent of 65, een vriend(in) meeneemt of in je eentje komt; je bent van harte uitgenodigd! Wij zorgen voor een prachtige locatie, toffe activiteiten en versnaperingen en jij beleeft een actieve zaterdag waarop je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dé kans om te ontdekken wat voor reisorganisatie Amarant Reizen is. Naast andere vakantieliefhebbers ontmoet je verschillende reisleiders die jou iets over hun reis kunnen vertellen. Geef je nu op!

 

Wanneer?

zaterdag 6 april 2019

Hoe laat?

13:00 tot 17:00 uur

Waar?

Grebbelinie Bezoekerscentrum
Buursteeg 2, 3927 EJ Renswoude
Slechts een paar minuten vanaf de A12 of een kwartiertje lopen vanaf Veenendaal-De Klomp

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in een actieve dag. Ook als je nog niet (zo) bekend bent met Amarant Reizen. Dus nodig je vriend(in), broer of zus uit, of kom gewoon in je eentje en ontmoet nieuwe mensen deze dag.
Er is slechts ruimte voor 150 mensen en VOL=VOL…!

 

Programma

13:00 Ontvangst met koffie en iets lekkers

13:15 Officiële opening

13:45 Tijd voor actie! Met keuze uit:

  • Outdoor-competitie [VOL]
  • Rondwandeling omgeving [VOL]
  • Fietsen in de omgeving [VOL]
  • Mountainbiken [VOL]
  • Wandeling over Grebbelinie met gids [VOL]

15:45 Eindborrel

Lees meer >>>
Een duik in ons reisprogramma

Weet je nog niet helemaal met welke reis je mee wilt? Heb je nog wat vragen over een bepaalde reis? Vandaag kun je daarover met ons in gesprek. Ook stellen een aantal reisleiders zichzelf voor om je een beeld te geven van wie Amarant Reizen is.

Tijd voor actie!

Het leuke aan ons ontmoetingsfeest is dat je andere mensen leert kennen. Ontmoeten vinden wij in onze reizen een belangrijke factor, en dat komt ook naar voren tijdens deze dag. Hoe kun je op een ontspannen manier met anderen in contact komen? Daar weten wij wel het antwoord op: ga wat doen! Wij bieden je vijf keuzes aan.

  • Outdoor-competitie

Ga jij graag de strijd aan met anderen? Doe dan mee aan deze outdoor-competitie. Wat valt er te verwachten? In teams strijd je tegen elkaar in games geheel in het thema van de Grebbelinie. Het komt allemaal aan op behendigheid, tactiek en een goed samenwerkend vermogen tijdens deze competitie!strijd met een team in allerlei leuke outdoor games

  • Rondwandeling omgeving

Aan de hand van een kaart loop je door mooie omgeving met een gezellige groep mensen.

  • Fietsen in de omgeving [VOL]

Genieten van de prachtige natuur op de fiets.

  • Mountainbiken [VOL]

Een lekker pittige mountainbike-tocht onder leiding van een ervaren reisleider. Een basis-conditie voor mountainbiken is gevraagd!

  • Wandelen met gids [VOL]

Ontdek de geschiedenis van de Grebbelinie en de prachtige omgeving!

Vervoer
Als je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren bij het parkeerterrein van het bezoekerscentrum (klik hier). Kom je met het OV? Het bezoekerscentrum is met ruim een kwartier goed te voet bereikbaar vanaf IC-station Veenendaal-De Klomp.

Aanmelden

We verwachten ongeveer honderd mensen op deze dag. Om te zorgen voor genoeg activiteiten en (niet onbelangrijk) genoeg versnaperingen, vinden we het fijn als je je aanmeldt. Dat kan met het formulier onderaan deze pagina.

Neem direct contact op