Amarant Ontmoetingsdag – Geannuleerd

Het zal niet als een verassing komen maar ook wij moeten helaas maatregelen treffen omtrent het coronavirus. De ontmoetingsdag valt binnen de data waarin alle maatregelen van het RIVM gelden en dus zijn wij genoodzaakt om de ontmoetingsdag te annuleren.

_____________________________________________________

Ook dit jaar organiseert Amarant Reizen de Ontmoetingsdag: een gratis dagje uit waarop jij de Amarant-sfeer kunt proeven! Of je nu 15 bent of 65, een vriend(in) meeneemt of in je eentje komt; je bent van harte uitgenodigd! Wij zorgen voor een gezellige wandeldag met wat versnaperingen langs de route en jij beleeft een actieve zaterdag waarop je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dé kans om te ontdekken wat voor reisorganisatie Amarant Reizen is. Naast andere vakantieliefhebbers ontmoet je ook verschillende reisleiders die jou iets over hun reis kunnen vertellen. Geef je nu op!

Wanneer?

zaterdag 4 april 2020

Hoe laat?

We starten (in shifts) tussen 9.30 en 10.45

Waar?

Startpunt:         NS-station Baarn, Stationsplein 66 B, 3743 KM Baarn

Eindpunt:         NS-station Hollandsche Rading, Vuursche Dreef 14, 3739 KT Hollandsche Rading

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in een actieve dag. Ook als je nog niet (zo) bekend bent met Amarant Reizen. Dus nodig je vriend(in), broer of zus uit, of kom gewoon in je eentje en ontmoet nieuwe mensen deze dag.

Er is slechts ruimte voor 150 mensen en VOL=VOL…!

Lees meer >>>
Tijd voor actie!

Het leuke aan onze Ontmoetingsdag is dat je andere mensen leert kennen. Ontmoeten vinden wij in onze reizen een belangrijke factor, en dat komt ook naar voren tijdens deze dag. Hoe kun je op een ontspannen manier met anderen in contact komen? Daar weten wij wel het antwoord op: ga wat doen! Dit jaar lopen we met elkaar de mooie NS-wandeling De Vuursche. We starten op station Baarn en wandelen naar station Hollandsche Rading. In de 17e eeuw was De Vuursche een uitgestrekt heidegebied, maar door de bouw van buitenverblijven ontstonden hier weelderige tuinen en fraaie parkbossen. Monumentale bomen en oude beukenlanen liggen nu verscholen in jongere bossen. Langs heideveld De Stulp en het Pluismeer komen we in het bosdorp Lage Vuursche. Door het Maartensdijkse Bos bereiken we Hollandsche Rading. De route is 13 kilometer lang.

Onderweg nemen we de tijd om met elkaar te lunchen (neem zelf een lunchpakketje mee!). Daarnaast laten we jullie Amarant Reizen beter kennen, door middel van enkele ontmoetingsplekken en opdrachten langs de route. Ook zijn er een aantal reisleiders aanwezig en ontmoet je mogelijk nieuwe reisgenoten. Kortom, meld je snel aan voor onze actieve ontmoetingsdag en ga mee aan de wandel!

Vervoer

Het makkelijkste (en meest duurzaamst!) is natuurlijk om per trein naar het startpunt te reizen.

Als je met de auto komt, kun je bij station Baarn gratis parkeren bij de P+R parkeergelegenheid aan de kant van restaurant de Generaal. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. Er zijn slechts 201 parkeerplekken beschikbaar. Daardoor soms vol. Aan de andere kant van het station aan de Gerrit van der Veenlaan is ook een klein P+R met 99 plekken (ook gratis).

Voor de terugweg is het raadzaam een (opgeladen) OV-chipkaart mee te nemen. Een losse enkele reis is ook verkrijgbaar in de kaartautomaat op station Hollandsche Rading.

Aanmelden

We verwachten ongeveer 100-150 mensen op deze dag. Om te zorgen voor een goede planning en (niet onbelangrijk) genoeg versnaperingen, vinden we het fijn als je je aanmeldt. Dat kan met het formulier onderaan deze pagina.

  Meld je direct GRATIS aan

  Starttijd (bij NS-station in Baarn):
  9.30
  9.45
  10.00
  10.15
  10.30
  10.45