Amarant Ontmoetingsdag 

We mogen weer! We hebben jullie gemist de afgelopen periode en vinden het heel leuk om jou weer te ontmoeten op onze ontmoetingsdag op zaterdag 2 april! We gaan aan de wandel in de omgeving van Rheden. Of je nu 15 bent of 65, een vriend(in) meeneemt of in je eentje komt; je bent van harte uitgenodigd! Wij zorgen voor een mooie wandeling en wat versnaperingen onderweg (neem zelf een lunchpakketje mee) en jij beleeft een actieve zaterdag waarop je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dé kans om te ontdekken wat voor reisorganisatie Amarant Reizen is of weer bekenden tegen het lijf te lopen! Naast andere vakantieliefhebbers ontmoet je ook verschillende reisleiders die jou iets over hun reis kunnen vertellen. Geef je nu op!

Je kan kiezen uit drie verschillende afstanden: 5, 9 en 12 kilometer. Het is een heuvelachtig gebied, houd hier dus rekening mee in je keuze!

Wanneer?

zaterdag 2 april 2022

Hoe laat?

We verzamelen om 10.30 uur voor de wandelafstand van 12 kilometer 

We verzamelen om 11.00 uur voor de wandelafstand van 12 kilometer 

We verzamelen om 12.00 uur voor de wandelafstand van 9 kilometer

We verzamelen om 13.00 uur voor de wandelafstand van 5 kilometer

Waar?

We verzamelen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5a, Rheden

Dit is 1 kilometer vanaf NS-station Rheden. Bij het Bezoekercentrum is een parkeerplaats (vol=vol).

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in een actieve dag. Ook als je nog niet (zo) bekend bent met Amarant Reizen. Dus nodig je vriend(in), broer of zus uit, of kom gewoon in je eentje en ontmoet nieuwe mensen deze dag.

Aanmelden

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

Meer informatie over de wandelroutes >>>
Tijd voor actie!

Het leuke aan onze Ontmoetingsdag is dat je andere mensen leert kennen. Ontmoeten vinden wij in onze reizen een belangrijke factor, en dat komt ook naar voren tijdens deze dag. Hoe kun je op een ontspannen manier met anderen in contact komen? Daar weten wij wel het antwoord op: ga wat doen! Dit jaar kan je kiezen uit drie verschillende wandelingen. We verzamelen bij de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum. Als je met de trein komt, is dit ongeveer 1 kilometer lopen naar de verzamelplaats. Dus dan kan je er alweer 2 kilometer bij op tellen!

Wandeling 1 – 5 kilometer (vertrek 13:00 uur)

De steile heuvels rond De Posbank in de omgeving van Arnhem zijn zeer geliefd bij wandelaars, wielrenners en mountainbikers. Voor Nederlandse begrippen zijn de hoogteverschillen hier dan ook bijzonder groot! En dat levert naast prachtige plaatjes van heide en bossen ook gevoelige kuiten op. Vergis je dus niet in de luttele 5 kilometers van deze schitterende wandeling.

Wandeling 2 – 9 kilometer (vertrek 12:00 uur)

Geen enkele route in de omgeving van de Veluwezoom is geheel vlak, maar wil je minder klimmen en dalen dan bij wandeling 1 en 3, dan kun je kiezen voor deze route door de bossen en glooiende akkers van landgoederen Heuven en Beekhuizen. We lopen over statige lanen, volgen de oevers van een beek, passeren heide en mooi aangelegde vijvers en worden verrast met onverwachte doorkijkjes.

Wandeling 3 – 12 kilometer (vertrek 11:00 uur)

Deze route combineert het beste van beide wandelingen en is de langste en pittigste wandeling van de Ontmoetingsdag. Ook tijdens deze route wandelen we over de toppen en dalen van de beroemde heuvels van de Posbank en over landgoed Heuven. De route brengt ons via sterk glooiende paden langs de mooiste plekjes met fenomenale uitzichten. Een echte kuitenbijter!