Amarant Ontmoetingsdag 

De winter is al bijna op zijn einde en het voorjaar staat voor de deur! We kijken ernaar uit om jou weer te ontmoeten tijdens de Amarant Ontmoetingsdag op zaterdag 15 april!

Je bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen, of je nu 15 bent of 65, een vriend(in) meeneemt of in je eentje komt 🙂 Deze gezellige en actieve dag is een mooie gelegenheid om (oude) bekenden tegen het lijf te lopen en nieuwe mensen te leren kennen! En naast alle reisliefhebbers ontmoet je ook verschillende reisleiders die je kunnen vertellen en inspireren over de reizen die zij zullen gaan leiden.

Dit jaar gaan we wandelen in de buurt van Rhenen, in de prachtige ontluikende natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Wij bieden een aantal gevarieerde wandelingen aan en zorgen voor wat versnaperingen voor onderweg. Neem wel je eigen lunchpakketje mee.

Je kan kiezen uit drie verschillende afstanden:14, 9 en 5 kilometer. Het is een heuvelachtig gebied, houd hier dus rekening mee in je keuze!

Wanneer?

Zaterdag 15 april 2023

Hoe laat?

We verzamelen om 11.00 uur voor de wandelafstand van 14 kilometer 

We verzamelen om 12.00 uur voor de wandelafstand van 9 kilometer

We verzamelen om 13.00 uur voor de wandelafstand van 5 kilometer

Waar?

We verzamelen bij Parkeerplaats Kwintelooijen: Oude Veensegrindweg 39, 3911 TA Rhenen

Deze plek is bereikbaar met de fiets of met de auto.

Kom je met het openbaar vervoer, huur dan op NS-station Rhenen een OV-fiets (5 km fietsen) of neem bus 280 naar bushalte Klein Dikkenberg. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de parkeerplaats.

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in een gezellige en actieve dag. Ook als je nog niet (zo) bekend bent met Amarant Reizen. Dus nodig je vriend(in), je collega, je broer of zus uit, of kom gewoon in je eentje en ontmoet nieuwe mensen tijdens een gezellige wandeling.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 MAART via het aanmeldformulier.

Meer informatie over de wandelroutes >>>
Tijd voor actie!

Ontmoeten vinden wij in onze reizen een belangrijke factor, en dat komt ook naar voren tijdens deze dag. Hoe kun je op een ontspannen manier met anderen in contact komen? Ons antwoord: ga wat doen! Net als vorig jaar kan je kiezen uit drie verschillende wandelingen.

 

Wandeling 1 – 14 kilometer (vertrek 11:00 uur)

Deze route is de langste en pittigste wandeling van de Ontmoetingsdag. De wandeling voert langs glooiende heuvels met gras, bossen en heidevelden. Tijdens deze wandeling loop je over het zuidelijkste randje van de Utrechtse Heuvelrug, je passeert een oude tabaksplantage, een indrukwekkende zandafgraving en oude grafheuvels. Kortom: door de hoogteverschillen een wat pittige maar tegelijk zeer afwisselende wandeling!

Wandeling 2 – 9 kilometer (vertrek 12:00 uur)

Deze prachtige en gevarieerde wandeling voert langs een heuvelachtig bosgebied, je passeert smeltwaterdalen en je komt langs de randen van de voormalige zandafgraving Kwintelooijen. Tijdens de wandeling heb je een mooi uitzicht op de Gelderse Vallei en de Betuwe.

Wandeling 3 – 5 kilometer (vertrek 13:00 uur)

Ook bij deze gevarieerde wandeling loop je door een heuvelachtig bosgebied en langs de voormalige zandafgraving Kwintelooijen. Tijdens de wandeling heb je een mooi uitzicht op de Gelderse Vallei en de Betuwe.