UPDATE:Je kunt je helaas niet meer opgeven voor het ontmoetingsfeest. 

Amarant Reizen bestaat 25 jaar en we nodigen jou uit voor ons Ontmoetingsfeest! Taart, ballonnen en gezelligheid: wij vieren onze verjaardag met een gratis dagje uit voor jou. Op ons ontmoetingsfeest geven wij jou een inkijkje in ons programma, kun jij vast kennismaken met reisleiders en meedoen doen aan leuke activiteiten. De dag is voor iedereen, of je nu meegaat op reis of (nog) niet bekend bent met Amarant Reizen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Wanneer?

zaterdag 7 april 2018

Hoe laat?

14:00 tot 17:00 uur

Waar?

Leersumseveld

Maarsbergseweg 18a in Leersum

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in een actieve dag. Ook als je nog niet (zo) bekend bent met Amarant Reizen. Dus nodig je vriend(in), broer of zus uit, of kom gewoon in je eentje en ontmoet nieuwe mensen deze dag.

 

Programma

14:00 Ontvangst met koffie en een traktatie

14:15 Een duik in ons reisprogramma

14:45 Tijd voor actie!

  • Wandelen
  • Mountainbiken (=vol)
  • Outdoor-competitie

16:30 Eindborrel

Lees meer >>>
Een duik in ons reisprogramma

Weet je nog niet helemaal met welke reis je mee wilt? Heb je nog wat vragen over een bepaalde reis? Vandaag kun je daarover met ons in gesprek. Ook stellen een aantal reisleiders zichzelf voor om je een beeld te geven van wie Amarant Reizen is.

 

Tijd voor actie!

Het leuke aan ons ontmoetingsfeest is dat je andere mensen leert kennen. Ontmoeten vinden wij in onze reizen een belangrijke factor, en dat komt ook naar voren tijdens deze dag. Hoe kun je op een ontspannen manier met anderen in contact komen? Daar weten wij wel het antwoord op: ga wat doen! Wij bieden je drie keuzes aan.

 

  • Wandelen

Een gids neemt je mee op pad en laat zien dat de natuur nóg mooier wordt als je weet wat je om je heen allemaal kunt vinden.
*Update 22 februari: de wandelingen met gids zitten al vol, maar je kunt nog wel op eigen gelegenheid met een groep gaan wandelen. Vink dan in het aanmeldingsformulier de optie ‘vrij wandelen’ aan.

  • Mountainbiken

Ben jij niet bang voor een beetje modder? Stap dan op een mountainbike. In een groep fietsen we een mooie tocht in de bosrijke omgeving van Leersum.

  • Outdoor-competitie

Ga jij graag de strijd aan met anderen? Doe dan mee aan deze outdoor-competitie. Wat valt er te verwachten? In teams strijd je tegen elkaar: Wie schiet de pijl het meest dichtbij de roos? Wie kan strategisch denken bij het mijnenveld? Het komt allemaal aan op behendigheid, tactiek en een goed samenwerkend vermogen tijdens deze competitie!

 

Vervoer
Als je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren. Kom je met het OV? Dan halen we je gratis op met een pendelbusje vanaf Maarn. Zorg dan dat je om 13.45 uur op het station staat. En vergeet niet om dit aan te geven in het aanmeldingsformulier!

 

Aanmelden

We verwachten ongeveer honderd mensen op deze dag. Om genoeg taart in te kunnen slaan, vinden we het fijn als je je aanmeldt. Dat kan met het formulier onderaan deze pagina.

Neem direct contact op