Neem direct contact op

De vakantie voor mensen met psychische klachten

Amarant Reizen organiseert ook Variant-reizen die in veel opzichten gelijk zijn aan de reguliere reizen. Het is wel net een beetje anders. Er is bijvoorbeeld meer persoonlijke aandacht voor jou en er gaat een extra reisleider mee. Daarnaast wordt er meer structuur geboden en staat het reisprogramma van tevoren vast. Onze reisbegeleiders nemen van tevoren contact met je op om met jou te bespreken wat jij nodig hebt. Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar kun je echt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Je past bij een Variant-reis als je…
… het prettig vindt met reisleiders op pad te gaan die jouw duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Je het lastig vindt om aansluiting te vinden in een groep. Je hebt te maken met een beperking; bijvoorbeeld autisme, licht verstandelijke beperking of psychische problematiek. Je vindt het fijn om in een kleine groep te reizen.
We gaan ervan uit dat je voor jezelf kunt zorgen; in het dagelijks leven woon en werk je zelfstandig.

 

Wil jij dus een mooie vakantie meemaken, maar is dat te moeilijk voor jou?Heb je last van psychische klachten, wat het lastig voor je maakt om echt te kunnen genieten als je ergens naartoe gaat? Wellicht heb je last van depressieve klachten, angstklachten of andere problemen met je psyche. Dan is het goed om op reis te gaan met Amarant Variant Reizen. We bieden je namelijk reizen aan die speciaal op jouw mogelijkheden zijn afgestemd. Reizen die je met een groep maakt en waarbij er alles aan wordt gedaan om alles zo aangenaam mogelijk voor je te maken.

 

Met een psychische stoornis op vakantie

Dan staat Amarant Reizen voor je klaar. Onze organisatie is een christelijke organisatie, die reizen aanbiedt voor mensen die meer willen dan alleen maar op vakantie gaan. We proberen ook met elkaar een connectie te maken en ons geloof te belijden. Dit is bij ons geen vereiste, maar verklaart wel waarom wij het welzijn van onze deelnemers op het oog hebben. We hebben reisleiders voor je klaarstaan die ervoor zorgt dat jij een mooie vakantie gaat beleven.

 

Wil jij met psychische problemen op vakantie?

Als jij met een psychische stoornis op vakantie wil, dan bekijken we graag samen met jou welke reist het beste bij je past. We zorgen er namelijk graag voor dat jij een mooie tijd gaat beleven. Een tijd waarin jij je veilig kunt voelen en waarbij er goed voor je gezorgd wordt. Meer weten? Stel dan gewoon alle vragen die je maar hebt aan ons. We maken het je mogelijk om met psychische klachten op vakantie te gaan en ook met een goed gevoel weer thuis te komen. Dit, met een koffer vol mooie herinneringen!

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten