België

Ardennen Deluxe

Natuur & Actief

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eiffel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen in de sauna of jacuzzi, en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!

Photos

BESCHRIJVING

Lieflijk en toch ook ruig

We zullen er regelmatig op uittrekken voor mooie wandelingen door de heuvels. Wie er oog voor heeft ziet honderden unieke plant- en diersoorten. Het landschap lijkt op het eerste gezicht lieflijk, maar herbergt ook rotsen, canyons, ruisende watervallen en stroomversnellingen. Die ruigheid maakt het gebied zeer geschikt voor uitdagende activiteiten zoals abseilen, canyoning, mountainbiken of klimmen. Voor de afwisseling is het leuk om één van de karakteristieke dorpjes te bezoeken. De huizen van natuursteen vormen een prachtige eenheid met hun omgeving. Malmédy staat bekend om haar kleurrijke bloemenpracht en charmante vakwerkhuisjes. Zo dicht bij de grens liggen ook de schoonheden van de Duitse Eiffel voor het oprapen.

Het luxe vakantiegevoel

Ons onderkomen tijdens deze reis is een luxe vakantievilla, gelegen op een steenworp afstand van de Duitse grens. Vanuit het huis kijk je uit over de glooiende heuvels vol loof- en naaldbossen. De woning is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een sauna, jacuzzi en een infraroodcabine. Om het luxe vakantiegevoel compleet te maken gaat er een kookliefhebber met deze reis mee die de maaltijden zal bereiden. Alles wat jij nog hoeft te doen is genieten van alle luxe en de prachtige omgeving. En dat is natuurlijk niet zo moeilijk in dit schitterende gebied.

REISDETAILS

Deluxe – minibusjes – accommodatie

Bij de prijs inbegrepen:

  • vervoer met minibusjes*
  • overnachting in groepsaccommodatie**
  • CO2-compensatie minibusjes
  • maaltijden
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • consumpties buiten de maaltijden om
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-

* Bij gebruik van eigen vervoer geldt een korting van €169,-
** Toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt €99,-