Nederland

Golfsurfen 1

Natuur & Actief

In de verte komt een mooie golf aanrollen. Jij gaat languit op je surfboard liggen, en dan… peddelen! Deze reis staat volop in het teken van golfsurfen. Ook het strand verveelt nooit. Er zijn wel 1000 en 1 dingen te bedenken die je in die grote zandbak kunt doen. Denk aan schelpen verzamelen, in de golven springen, zandkastelen bouwen en op je handdoek in het zand liggen. Maar hoe gaaf is het om te leren hoe je op zo’n board over het water kunt zoeven. Tijdens deze reis zet jij je spieren aan het werk. Kortom: actie!

Photos

BESCHRIJVING

Optimale golven

Op precies het juiste moment spring je op, en daar ga je. Op de top van een golf rijd jij naar de kust. Wat een gevoel! Tijdens deze vakantie in Ouddorp maak je kennis met een gezellige groep surfliefhebbers. Je krijgt alle gelegenheid om het golfsurfen onder de knie te krijgen en geniet van een heerlijk relaxte omgeving. Gedurende vijf dagen krijgen we twee uur per dag les van professionele instructeurs. Al meteen tijdens de eerste les zul je de kick ervaren van het surfen en ben je niet meer te stoppen! Naast het volgen van surflessen, mag je tijdens het kamp gebruikmaken van allerlei materialen van de surfschool. Zo kunnen we een dagdeel gaan powerkiten, longboarden of skimboarden. Of blijf je liever op je surfplank plakken om je moves te verbeteren?

Strandliefhebber

Ouddorp is een gezellig plaatsje op Goeree-Overflakkee. Rondom het dorp zijn heel veel kilometers strand te vinden, en de golven zijn hier optimaal. Niet ver van het strand staan we op een gezellige camping. Hier kun je ’s avonds heerlijk voor je tent neerploffen en je vermoeide spieren laten uitrusten.  Wie eens wat anders wil doen dan op de plank staan, kan op de fiets de omgeving verkennen of de winkeltjes afstruinen van stadjes in de buurt. Verder is er alle gelegenheid om gezellig bij de tent te eten, met elkaar in gesprek te gaan over alles wat jou bezighoudt, of bruin te bakken in de zon. Een vakantie waarbij de sportieve strandliefhebber volledig aan zijn trekken komt.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • overnachting in 8-pers. tenten
  • eten en drinken, samen koken
  • vijf keer 2 uur per dag golfsurfles
  • gebruik wetsuits en surfboards
  • gebruik materiaalpakket surfschool (longboards, powerkites, etc.)
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • vervoer naar/van Ouddorp
  • excursiepot (ongeveer €15,-)
  • evt. fietshuur
  • boekingskosten €23,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 6 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de camping en een inpaklijst.
Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Highlights
Wat kun jij tijdens deze reis van je bucketlist afstrepen? Check het op één van onderstaande websites:

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.