Nederland

Golfsurfen 2

Natuur & Actief

Trek je wetsuit aan en ontdek de verslaving die golfsurfen heet. Met een groep leeftijdsgenoten zet je in het Zeeuwse Ouddorp je armspieren aan het werk. De golven zijn hier ideaal voor wie de beginselen van het golfsurfen onder de knie wil krijgen. Overdag ben je actief bezig in de zee, ’s avonds ontstaan vanzelf de goede gesprekken voor de tent. Het surfen kunnen we afwisselen met andere actieve sporten, zoals powerkiten en skimboarden. Of we gunnen onze spieren wat rust en maken een mooie strandwandeling of gaan uit eten.   

Photos

BESCHRIJVING

Optimale golven

Tijdens deze vakantie in Ouddorp maak je kennis met een gezellige groep surfliefhebbers. Je krijgt alle gelegenheid om het golfsurfen onder de knie te krijgen en geniet van een heerlijk relaxte omgeving. Gedurende vijf dagen krijgen we twee uur per dag les van professionele instructeurs. Al meteen tijdens de eerste les ervaar je de kick van het golfsurfen en dat nodigt uit om steeds weer de golven in te peddelen! Naast het volgen van surflessen, mag je tijdens deze reis gebruikmaken van allerlei materialen van de surfschool. Zo kunnen we ter afwisseling een dagdeel gaan powerkiten, longboarden of skimboarden. Of misschien blijf je met een paar diehards liever op je surfplank plakken om je moves te verbeteren, dat kan natuurlijk ook. Er is genoeg ruimte om je eigen invulling te geven aan deze week.

Strandliefhebber

Ouddorp is een gezellig plaatsje op Goeree-Overflakkee. Rondom het dorp zijn heel veel kilometers strand te vinden, en je vindt hier de beste golven van Nederland om te leren surfen. Niet ver van het strand staan we op een gezellige camping. Hier kun je ’s avonds heerlijk voor je tent relaxen en je vermoeide spieren laten uitrusten. Wie eens wat anders wil doen dan op de plank staan, kan op de fiets de omgeving verkennen of de winkeltjes afstruinen van stadjes in de buurt. Verder is er alle gelegenheid om gezellig bij de tent te eten, met elkaar in gesprek te gaan over wat je bezighoudt, of bruin te bakken in de zon. Een vakantie waarbij de sportieve strandliefhebber volledig aan zijn trekken komt.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • overnachting in 8-pers. tenten
  • vijf keer 2 uur per dag golfsurfles
  • gebruik wetsuits en surfboards
  • gebruik materiaalpakket surfschool (longboards, powerkites, etc)
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer naar/van Ouddorp
  • optionele excursies en entreegelden
  • evt. fietshuur
  • boekingskosten €23,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 6 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de camping en een inpaklijst.
Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Highlights
Wat kun jij tijdens deze reis van je bucketlist afstrepen? Check het op één van onderstaande websites:

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.