Nederland

Hart van Holland Deluxe

Natuur & Cultuur

Maak je klaar voor een heerlijk ontspannen midweekje weg in het hart van ons land. Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je namelijk helemaal niet ver weg! Wij zoeken onze toevlucht in de Gelderse vallei, in de omgeving van Leusden en Woudenberg. Dit landschap leent zich bij uitstek voor een actief buiten-zijn. Aanschouw de rijke schoonheid van de Gelderse vallei, kom tot rust in de bossen van de Treek en laat je verwennen door heerlijke maaltijden, bereid door een kookliefhebber.

Photos

BESCHRIJVING

Plattelandsleven

Het prachtige afwisselende landschap van de Gelderse vallei beleef je op vele manieren! Tijdens onze wandelingen komen we langs de vele beekjes die de Gelderse vallei rijk is. Proef het plattelandsleven op één van de boerderijen in de buurt. Je vindt daar heerlijke zelfgemaakte producten, zoals kaas en boerenijs. Langs het klompenpad ‘Het Schutpad’ zijn allerlei smakelijke wilde ingrediënten te vinden om na de wandeling mee te gaan koken. Breng een bezoek aan het oudste torentje van Nederland, wandel over de Asschatterkeerkade of breng een bezoek aan de Museumbunker. Ook de sfeervolle stad Amersfoort is op 45 minuten fietsafstand.

Let op! Nog plek voor 1 man

REISDETAILS

Deluxe – accommodatie

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachtingen in een accommodatie
  • maaltijden
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • vervoer naar en van accommodatie
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst.

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden.

Bagage

Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons een informatieboekje met meer informatie over de reis en een uitgebreide bagagelijst.

Gezondheidszorg en verzekeringen

Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Reisdocumenten

Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

REISLEIDING

Mijn naam is Peter Abbink. In het dagelijks leven werk ik bij de belastingdienst in Amsterdam en van daaruit mag ik me landelijk met de medezeggenschap bezig houden. Sinds eind jaren 90 leid ik ook elk jaar een of meerdere reizen voor Amarant.

Ik vind dat altijd een bijzondere ervaring, omdat het leuk is andere mensen te leren kennen door met hen op te trekken, samen een mooie actieve vakantie te beleven en ook iets met elkaar te delen over wat geloven in Jezus Christus voor je kan betekenen.

Het meest fascineert me dat mensen, die elkaar nog niet kennen en vaak niet veel gemeenschappelijk hebben, in een week tijd een goede band met elkaar op kunnen bouwen, een groep worden en soms moeite hebben weer afscheid van elkaar te nemen aan het eind van de reis.