Nederland

Hart van Holland Variant

Natuur & Cultuur

Maak je klaar voor een heerlijk midweekje weg in het hart van ons land. Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je namelijk helemaal niet ver weg! Wij zoeken onze toevlucht in de Gelderse vallei, in de nabije omgeving van Leusden. Dit landschap leent zich bij uitstek voor een actief buiten-zijn. Aanschouw de rijke schoonheid van de Gelderse vallei, kom tot rust in de bossen van de Treek  en laat je meevoeren in de rijke historie van Leusden.

Photos

BESCHRIJVING

Plattelandsleven

Het prachtige afwisselende landschap van de Gelderse vallei beleef je op vele manieren! Tijdens onze wandelingen komen we langs de vele beekjes die de Gelderse vallei rijk is. Proef het plattelandsleven op één van de boerderijen in de buurt. Je vindt daar heerlijke zelfgemaakte producten, zoals kaas en boerenijs. Langs het klompenpad ‘Het Schutpad’ zijn allerlei smakelijke wilde ingrediënten te vinden om na de wandeling mee te gaan koken. Breng een bezoek aan het oudste torentje van Nederland, wandel over de Asschatterkeerkade of breng een bezoek aan de Museumbunker. Ook de sfeervolle stad Amersfoort is op 15 minuten fietsafstand.

REISDETAILS

Accommodatie

Bij de prijs inbegrepen

  • overnachtingen in een accommodatie
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • vervoer naar en van accommodatie
  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst.

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Bagage

Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons een informatieboekje met meer informatie over de reis en een uitgebreide bagagelijst.

Gezondheidszorg en verzekeringen

Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Reisdocumenten

Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

REISLEIDING

Eén van de reisleiders, Ageeth, stelt zich vast aan je voor:

Hoi allemaal,

Ik ben Ageeth en ik woon in wereldstad Rotterdam! Toch trek ik er graag op uit om de rest van de wereld te ontdekken. Ik houd van God, van mensen en van reizen, dus het leiden van een Amarantreis past helemaal bij mij.  Ik ben al op heel wat mooie plekken geweest, maar Kenia, Cappadocië (Turkije) en Ierland hebben het meeste indruk op me gemaakt. Maar ons eigen land is ook prachtig en zeker het gebied waar wij op vakantie gaan. Met elkaar kunnen we lekker gaan wandelen door bossen en weilanden. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd voor gezelligheid! Ga je mee?