Nederland

Herfstwandeling: Via het Laakse pad door de Gelderse Vallei

Activiteit

Dit jaar bewandelen we vier klompenpaden! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. Tijdens iedere wandeling sjouwen we over een gemarkeerd klompenpad. Het kenmerk van klompenpaden is dat ze deels over boerenland gaan, dat normaal niet toegankelijk is. Dat betekent dat we ons minder aan de gebaande wegen hoeven te houden en dat een relatief groot deel van de routes onverhard is. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos

BESCHRIJVING

HERFSTWANDELING: Via het Laakse pad door de Gelderse Vallei

We doorkruisen het eeuwenoude landgoed Hoevelaken, met de langste landgoedlaan van Nederland. Verder sjouwen we langs de Laak, een eeuwenoud kanaaltje op de grens van Utrecht en Gelderland. We rekenen op de eerste paddenstoelen, bessen en herfstbladeren.

Datum: 7 september 2019
Lengte: 14-18 km
Startpunt: NS Station Amersfoort Vathorst
Eindpunt: NS Station Amersfoort Vathorst

REISDETAILS

INBEGREPEN

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

NIET INBEGREPEN

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.