Nederland

Lentewandeling: Via het Gravenslootpad en het Teyingenpad door het Groene Hart

Activiteit

Dit jaar bewandelen we vier klompenpaden! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. Tijdens iedere wandeling sjouwen we over een gemarkeerd klompenpad. Het kenmerk van klompenpaden is dat ze deels over boerenland gaan, dat normaal niet toegankelijk is. Dat betekent dat we ons minder aan de gebaande wegen hoeven te houden en dat een relatief groot deel van de routes onverhard is. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos

BESCHRIJVING

LENTEWANDELING: Via het Gravenslootpad en het Teyingenpad door het Groene Hart

De route voert vele kilometers langs de Oude Rijn en langs het riviertje de Grecht. We verdiepen ons in de wonderlijke kavelpatronen en in de vreemde namen van de dorpen die we doorkruisen: Kamerik en Kanis. We genieten van het uitgestrekte polderlandschap, met eindeloze vergezichten.

Datum: 9 maart 2019
Lengte: 14-18 km
Startpunt: NS Station Woerden
Eindpunt: NS Station Woerden

REISDETAILS

INBEGREPEN

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

NIET INBEGREPEN

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.