Bestemming onbekend

SURPRISE STEDENTRIP

Natuur & Cultuur

Houd jij wel van verrassingen? Boek dan deze surprise Stedentrip! Helemaal geen idee hebben waar je naartoe gaat, alle touwtjes helemaal loslaten: laat het avontuur beginnen… Een wollen trui of een korte broek, bij het inpakken houd je rekening met alle weersomstandigheden. Na het boeken krijg je tipjes van de sluier opgelicht. Weet jij de hints te ontcijferen? Op de dag van vertrek sta je met je medereizigers op het vliegveld en dán wordt de bestemming onthuld!

Photos

SURPRISE STEDENTRIP

Tipje van de sluier

Een ding kunnen we vast verklappen: het wordt één groot avontuur in een stad ergens in Europa. Maar welke? Jij hebt geen idee. Tenzij je bijdehand genoeg bent om de hints te ontcijferen natuurlijk. Ben je eenmaal op de plaats van bestemming, dan ga je samen op ontdekkingstocht door de stad. Het komt allemaal aan op jouw avontuurlijke en flexibele instelling! Je vertrekt samen met andere avonturiers die het aandurven om in het diepe te springen.

Bestemming onbekend

Het is de dag van vertrek. Jij hebt je tas in gepakt met in ieder geval een camera en tandenborstel. We verblijven in de surprise-stad in een accommodatie waar een matrasje voor je klaarligt, dus die hoeft niet mee. Je vertrekt naar het afgesproken punt op een vliegveld in Nederland. Je ontmoet je medereizigers. Vol spanning wachten jullie op het moment dat de bestemming wordt onthult. En dan… gaan!

REISDETAILS

vliegen – accommodatie – surprise

Bij de prijs inbegrepen

  • retourvlucht met handbagage
  • overnachting ergens…
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer ter plaatse
  • optionele excursies en entreegelden (ongeveer €25,-)
  • boekingskosten €23,-

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 6 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat heeeel misschien wat meer informatie, de toegestane hoeveelheid bagage en een inpaklijst.
Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor deze reis heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?
Als je medicijnen gebruikt adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.